KARDEMİR D.Ç. KARABÜKSPOR KULÜP BAŞKANI NEVZAT ŞAHİN “ROTASYONA GİDİLMESİ TARAFTARIYIM. ŞAPKAMIZI ÖNÜMÜZE KOYUP ARTILARIMIZI EKSİLERİMİZİ DEĞERLENDİRMEMİZ LAZIM”


 

krbspor-rotasyon

Spor Toto Süper Lig’in son haftasında sahasında Fenerbahçe’yi 3-2 mağlup ederek ligde kalmayı başaran Kardemir D.Ç. Karabükspor’da Kulüp Başkanı Nevzat Şahin, bir hafta izin yaptıklarını, bir hafta sonra her şeyin masaya yatırılacağını söyledi.

Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Nevzat Şahin, futbol takımı ve kulüp yapısı içinde rotasyona gidilmesi gerektiğini belirterek, artıları ve eksileri değerlendireceklerini kaydetti.

Sezon başında Skibbe’den önce Mesut Bakkal ve Rıza Çalımbay ile görüştüklerini ancak sonuç alamadıklarını kaydeden Şahin, “Fenerbahçe maçından sonra çok büyük bir mutluluk yaşadık, ondan önce yaşadık, taraftarımıza da yaşattık, ama sonu mutlu bitti. Ben iki gündür uyuyamıyorum, hüznü de sevinci de aynı şekilde yaşıyorum. Şuanda mutluyuz, sevinçliyiz ama kurumsal olarak da, Karabükspor olarak da bir an evvel bazı şeylerin de yapılması gerekiyor. Onun çalışmalarını da yapıyoruz. Kendimize bir hafta izin verdik. Önümüzdeki haftadan itibaren bazı şeyler oluşmaya başlayacak. Kurumsal yapımızı daha ileriye taşıyarak daha da kurumsallaşarak bunu konuda daha köklü bazı şeyler yapmak niyetindeyiz. Bir hafta izin verdik, daha yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla bir araya gelmedik. Çünkü çok sıkıntılı üç hafta geçirdik, özellikle son üç haftayı imtihan olarak değerlendirdik, bu imtihanı da mutlu sonla bitirdik. Biz sezon başında Skibbe’den önce Mesut Hoca ve Rıza Hoca ile görüşmüştük. Ama olmamıştı. İnsanlar istediklerini gönlünden geçenleri ortaya atıp konuşuyorlar. Şuanda netleşmiş bir hoca anlaşmamız yok” dedi.

Son iki senedir çok sıkıntılar çektiklerini belirten Başkan Şahin, “Ben her şeyi net konuşan bir insanım, önümüzdeki hafta bir araya geleceğiz, bizim de şapkamızı önümüze koyup artılarımızı eksilerimizi değerlendirmemiz lazım. Bundan sonra olaylar netleşecek. Kamuoyunda bazı şeyler yazılıyor, çiziliyor, konuşuluyor. Benim de kulağıma geliyor. Bizim önümüzde daha bir yıllık bir süre var. Karabükspor’u ayakları yere iyi basan bir duruma getirmemiz lazım. Son iki senedir çok sıkıntı yaşadık. Bu sıkıntıları bir daha yaşamak ve yaşatmak istemiyorum. Bunun için ne gerekiyorsa bu kulüp yapar. Sağlam temeller üzerine oturmuş bir kulübümüz var. Karabük olarak en kötü durumun bile üzerinden gelindiği ispatlandı. İnsanlar müsterih olsunlar, en iyi ne ise o yapılır. Bizim kurumsal olarak bir kimliğimiz de var. Sponsorlarımızla da görüşerek değerlendirmeleri yapacağız. Futbol takımını da masaya yatırmamız lazım. Nerede hata yapıyoruz, nerede yanlış yapıyoruz bir rotasyona gitmemiz lazım. Hatta ben kulüp yapısı içerisinde de rotasyona gidilmesi taraftarıyım. Her türlü konuyu değerlendireceğiz. Şuanda içinde bulunduğumuz tesisi dahi yeni bir yapıya kavuşturmalıyız. Çünkü yeterli gelmiyor. Hepsinin önümüzdeki sezona kadar hazırlıkları yapılacaktır, ondan sonrada Karabükspor için ne hayırlısı ise onu yapmaya çalışacağız” diye konuştu.