Spor Toto Süper Lig'de alınan kötü sonuçlar ve dün akşam sahasında Gaziantepspor'a 2-0 mağlup olan Kardemir D.Ç Karabükspor Mesut Bakkal ile yollarını ayırdı


 

bakkal-gitti


Sezona Michael Skibbe ile başlayan ve ilk 10 haftada 9 puan toplayan Kardemir D.Ç Karabükspor, Alman teknik adamla yollarını ayırarak Mesut Bakkal ile 6 Kasım'da sözleşme imzalamıştı. 23 hafta takımın başında kalan Bakkal ise, 28 puan topladı.


Karabükspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, yaptığı yazılı açıklamada, "Kardemir Karabükspor Yönetim Kurulu, teknik direktörlük görevimi bırakmamı kalan 2 maçta benim görev almayacağımı tebliğ ettiler. Ben de yönetim kurulunun kararına saygı duyuyorum. Kalan 2 maçta 1 puanlık avantajı kullanıp Kardemir Karabükspor’un Spor Toto Süper Lig’de kalacağına inanıyorum. Benim bu mücadele içinde bulunmamam inşallah Kardemir Karabükspor’a fayda getirir" dedi.

Karabükspor Basın Sözcüsü Ziya Alak ise, Mesut Bakkal ile sözleşmelerini karşılıklı feshettiklerini ve kalan iki maça yardımcı antrenör Suat Sarıcan ile devam edeceklerini söyledi.

Mesut Bakkal'ın ayrılması ile ilgili taraftarlar ise "Karabükspor'un asıl bu hale gelmesinde sorumlu olan Kulüp Başkanı Nevzat Şahin ve beceriksiz yönetimi ne zaman çekip gidecekler?" sorusunu soruyorlar.