BAL LİGİNDEKİ TEMSİLCİMİZ KAPTAN D.Ç. SOĞUKSU YENİCESPOR’UN LİDERLİĞE OTURMASINA ÜÇ PUANI KALDI


 

DEPLASMANDA SİNOPSPOR’U 1-0 YENEN KAPTAN D.Ç. SOĞUKSU YENİCESPOR BAŞARIYA KOŞUYOR


 

 

sinop-ka

Bölgesel Amatör Ligindeki (BAL) tek temsilcimiz olan Kaptan D.Ç. Soğuksu Yenicespor, bu hafta deplasmanda mücadele verdiği Sinopsor’u 1-0 yenerek, üç puanı hanesine yazdırmayın başardı.

bal-puanLigin ilk haftasında Çorum Ulukavakspor karşısında beraberlikle başlayan Kaptan D.Ç. Soğuksu Yenicespor, ikinci hafta ise Kastamonuspor’a deplasmanda ciddi bir gol farkı ile yenilmişti.

Kendini erken toplayan BAL Ligi Temsilcimiz Kaptan D.Ç. Soğuksu Yenicespor, kendi evinde Ünyespor’u 3-2 yendi ve takip eden haftasında Samsun Termespor’u 2-1 yenerek peş peşe iki hafta 6 puan topladı.

Beşinci ve altıncı haftalarda peş peşe Çarşamba ve Turhalspor ile berabere kalan Kaptan D.Ç. Soğuksu Yenicespor, bu hafta Sinop deplasmanında aldığı üç puanla kendi gurubunda liderliğe yaklaştı.

Liderliğe üç puan kalan Kaptan D.Ç. Soğuksu Yenicespor Kulüp Başkanı Murat Orhan “Takım ilk haftalarda ligi ve kendini tanıma aşaması geçirdi. Artık belirli bir performansa sahip olan oyuncularımız iyi bir koordinasyonu oluşturmaya başladı. 3. Lige çıkacağımıza inanıyor ve tanımımıza güveniyoruz” dedi.