KARABÜK’ÜN BÖLGESEL AMATÖR LİGİNDEKİ TEK TEMSİLCİMİZ KAPTAN D.Ç SOĞUKSU YENİCESPOR SAMSUN, TERME DEPLASMANINDA


 

KAPTAN D.Ç SOĞUKSU YENİCESPOR, KARDEMİR KARABÜKSPOR’DAN BURAK ÇALMAN VE EMRE ÖZTÜRK’Ü 30 BİN TL’YE TRANSFER ETTİ


 

MURAT ORHAN “KARABÜKSPOR’DAN İKİ FUTBOLCUNUN TRANSFERİ İÇİN DESTEK VEREN BÖLGE MİLLETVEKİLLERİMİZ MEHMET ALİ ŞAHİN VE OSMAN KAHVECİ İLE AK PARTİ İL BAŞKANI TİMURÇİN SAYLAR’A TEŞEKKÜR EDERİZ”


 

kaptan-termespor

Bölgesel Amatör Liginde (BAL) tek temsilcimiz olan Kaptan D.Ç Soğuksu Yenicespor, ligin dördüncü haftasında Termespor deplasmanında puan arayışı içine girecek.

Yarın (12.10.2014 Pazar) saat 15:00’de oynanacak maç için Samsun merkezdeki Hilton otelinde kampa giren Kaptan D.Ç Soğuksu Yenicespor, geçtiğimiz hafta Ünyespor’u 3-2 yenerek ligde ilk galibiyetini almıştı.

Kaptan D.Ç Soğuksu Yenicespor Kulüp Başkanı Murat Orhan, Samsun, Terme deplasmanı öncesi Karabük Net Haber’e konuştu.

Kardemir Karabükspor’un alt yapısında bulunan Burak Çalman ile Emre Öztürk’ü takıma kazandırma içinde bulunan Kaptan D.Ç Soğuksu Yenicespor Kulüp Başkanı Murat Orhan, yaşanılan sorunların aşıldığını belirtti.

Kulüp Başkanı Orhan, 60 Bin TL bonservis bedeli istenilen bu iki oyuncuya Kaptan D.Ç Soğuksu Yenicespor’a transferleri için anlam verilemeyen sorunların yaşandığını ifade ederek şu açıklamalarda bulundu;

“Kardemir Karabükspor’un altyapısında bulunan ve unutulan desek yeri olan Burak Çalman ile Emre Öztürk’e talip olmuştuk. Karabükspor Kulüp Yönetimi tarafından anlam veremediğimiz zorluklar ile karşılaştık. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Sayın Mehmet Ali Şahin, yine bölge Milletvekilimiz Osman Kahveci ve İl Başkanı Timurçin Saylar’ın samimi girişimleri ile ortaya konulan sorunları aştık. 60 Bin TL bonservis bedeli istenilen bu iki oyuncumuza, pazarlıklar sonucu 30 Bin TL bonservis bedeli ödeyerek takımımıza kazandırdık.”

Kaptan D.Ç Souksu Yenicespor Kulüp Başkanı Murat Orhan, son yapılan iki transfer ile takımda 30’a yakın oyuncuya sahip olduklarını ifade ederek, takım içinde üç futbolcuya bir forma düştüğünü ve bunun da takım içinde rekabeti arttırarak, futbol kalitesini yükselteceğini belirtti.

Sözlerinin sonunda, Terme deplasmanı ile ilgili de konuşan Orhan “Geçtiğimiz hafta Ünye karşısında mükemmel bir geri dönüşe imza attık. Ligin yeni takımıyız ve bu ligi tanımaya çalışıyoruz. Terme karşısında da Ünye maçını taçlandırmak adına puan yada puanlarla ayrılma hedefindeyiz.” Dedi.