Güncel

SİZİ DÜŞMAN YAPMAK İSTEYENLER ÇATLASIN!

 AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI VE KARABÜK MİLLETVEKİLİ MEHMET ALİ ŞAHİN İLE KARABÜK BELEDİYE BAŞKANI RAFET VERGİ

Abone Ol
 AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI VE KARABÜK MİLLETVEKİLİ MEHMET ALİ ŞAHİN İLE KARABÜK BELEDİYE BAŞKANI RAFET VERGİLİ BİRBİRLERİNİ DÜŞMAN ETMEK İSTEYENLERİ ADETA ÇATLATTILAR

 


 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin ile Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin öteden bu yana birbirlerine karşı samimiyetleri bilinmekte.

Her fırsatta samimi pozlar veren ve hizmet noktasında iyi bir çalışma sergileyen her iki siyasetçi, birçok noktada iyi anlaşmalarına rağmen politik nedenler midir, yoksa partililerinin tavırlarından mıdır birbirlerine karşı sanki düşmanmışlar gibi bir ön izlenim oluşturulmaya çalışılıyor.

Mehmet Ali Şahin’in zaman zaman siyaseten Vergili’yi eleştirmelerine rağmen her karşılaştıklarında samimi pozlar sergilemeleri, kamuoyunda oluşturulmaya çalışılan “birbirlerine düşmanlar” izlenimini siliyor.

Yine geçtiğimiz Cuma günü, Mehmet Ali Şahin’in Hürriyet Caddesinde yaptığı esnaf gezileri sırasında Belediye Başkanı Rafet Vergili ile Karabük Belediyesinin önünde karşılaştıklarında sergiledikleri samimiyet adeta düşman çatlattı.

Ele ele tutuşan Şahin ve Vergili bir süre sohbet ettiler. Sohbet sırasında her ikisinin de vücut dili karşılıklı samimiyetlerinin içtenliğini gösterdi. İkilinin bu samimiyetleri karşısında, her iki siyasi partinin içinden aralarını geren girişimlerin etki etmediği görüldü.

 
{ "vars": { "account": "G-SNL3QYLSS2" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }