Türkiye’nin 36 yıllık en kariyerli ve kurumsal kişisel gelişim kurslarının başında gelen Sınav, Karabük’te öğrenci kayıtlarına başladı.

Modern sınıfları ve kaliteli fiziki mekanı ile kurs kayıtlarına başlayan Sınav, açılışa özel kayıt ücretleri ile yoğun ilgi görüyor.

Sınav Kişisel Gelişim Kursu Müdürü Halil Ünal, Karabüklülere şu bilgileri verdi;

“Sınav markasını Karabük'e kazandırmanın haklı gururunu ve heyecanını yaşıyoruz. Karabük, bu kalitede kurumsallaşmış bir markayı hak ediyor ve bizlerde burada hep birlikte Karabük'e hizmet vermenin mutluluğunu yaşayacağız. Sınav markası Türkiye'de 450’den fazla şubesi olan eğitimin her alanında yer alan bir marka.

Karabük'te de Sınav Kişisel Gelişim Kursu olarak bizler her düzeydeki öğrencilerimizin kişisel gelişimleri için ihtiyaç duydukları sınavlarda takviye anlamında KPSS ve benzeri sınavlar için ilave dersler anlamında onlara yardımcı olacak kurslar düzenleyeceğiz.

Sınav yayıncı bir kuruluş, üçlü yayınlarımız var. Kişiye özel rehberlik faaliyetlerimiz olacak. Bireyselleştirilmiş bir eğitim programı uygulayacağız. Bu şekilde Karabük halkına hizmet vereceğiz.

Kayıtlarımız başladı ve şu anda hızlı bir şekilde devam ediyor. 19-20 Mart'ta bursluluk sınavımız var. Özellikle ciddi indirimler ve burs imkanlarından yararlanmak için bursluluk sınavına da öğrencilerimizin başvurmasını bekliyoruz. Erken kayıt dönemi diye belirlediğimiz bir dönemimiz var. Şubat ayı içerisinde kayıt olmak isteyenlere ekstradan bir indirim uygulayacağız. Kurs merkezi olarak ücretlerimiz vatandaşımızın ulaşabileceği bir noktada ödeme konusunda da çeşitli kolaylıklar göstereceğiz zaten. Bu anlamda rahat olsunlar ve bu kalite ile kıyaslandığında fiyatlarımız gayet makul.”

Editör: Haber Merkezi