Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce düzenlenen Yurtlar arası Voleybol Turnuvası final maçında Asiye Hatun Yurdunu 3-0 yenen Hubbi Hatun Yurdu Şampiyon oldu.

Yenişehir Merkez Spor Salonunda oynanan karşılaşmayı Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Yurt Hizmetleri Müdürü Mehmet Özkeskin, Spor Hizmetleri Şube Müdürü Lokman Mollaoğulları, Yurt Hizmetleri Şube Müdürü Nurşen Köseoğlu, Yurt Müdürleri, öğrenciler ve voleybol severler tribünden takip etti.

2 hafta süren müsabakalar sonucunda Aişe Ana Yurdu dördüncü, Taşkent Yurdu üçüncü, Asiye Hatun Yurdu ikinci olurken, Hubbi Hatun Yurdu turnuvanın şampiyonu olarak tamamladı.

Turnuva sonrasında oluşturulacak Voleybol takımının İlimizi Ulusal düzeydeki müsabakalarda başarı bir şekilde temsil edeceklerini ifade eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, turnuvaya katılan ve sportmence mücadeleler ortaya koyan tüm takımları ve sporcuları tebrik ederek turnuvada şampiyon olan Hubbi Hatun Yurdu takımına ve dereceye giren Yurtlarımıza madalya ve kupasını takdim etti.

Program toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.