AK Parti Safranbolu Belediye Başkan Adayı Av. Ali Büyüközdemir, bu Pazar yapılacak olan seçimlere iddialı giriyor.

Adaylığının açıklanması ile farkındalığını ortaya koyan AK Parti’nin genç adayının Safranbolu halkından kısa sürede aldığı destekle sandıklardan lider olarak çıkacağına kesin gözüyle bakıldığı ifade ediliyor.

Ali Büyüközdemir, Safranbolu halkıyla paylaştığı AVM, Lunapark ve Eğlence Merkezi, Misak-i Milli Demokrasi Meydanı ve Tarihi Çarşı Kapalı Otopark, Düğün Salonu ve Kapalı Pazaryeri, Millet Bahçesi ve Öğrenci Kütüphanesi, Barış Mahallesi Köprüsü, Yeni Belediye Hizmet Binası ile Sarıçiçek Yaylası ve Teleferik Projeleri ile büyük beğeni kazandı.

Belediye Başkanı olduğu zaman makam odasının kapısını söktüreceğini ve hiçbir şekilde makam odasının kapısının olmayacağını ifade eden Safranbolu Belediye Başkan Adayı Ali Büyüközdemir, “Safranbolu büyük değişime hazırlanıyor. Seçmen artık Safranbolu’ya değer katacak projelerimiz ile bize tam desteğini vermeye kararlı. Birkaç gün sonra sandıklara gidecek seçmenlerimize bir kere daha sesleniyor ve onlara Safranbolu’nun artık kaybedecek zamanının olmadığını ifade etmek istiyorum. Bizlere verecekleri oyları ile yaşadığımız tarihi kenti hak ettiği yere getireceğiz.” dedi.