Safranbolu Belediyesi araç filosuna son teknoloji ile donatılmış 2 adet itfaiye aracı daha ekledi


 

20130405AW000587_01Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, dün akşam saatlerinde teslim alınan itfaiye araçları için, Safranbolu’ya hayırlı olmasını diledi. Başkan Aksoy, günün standartlarında Safranbolululara yakışır kalitede hizmet sunmak için belediye araçlarını yenilediklerini söyledi.

Aksoy, “Bu araçları hemşerilerimizin hizmetine sunuyoruz, hayırlı olsun. Ama Allah çok fazla kullandırmayı nasip etmesin. Daha farklı maksatlarla kullandırsın. Geçtiğimiz aylarda ihalesi yapılan ve belediyemize kazandırılmak üzere siparişleri verilen araçlardan birinde 28 metre merdiven bulunuyor ve çok amaçlı kullanılıyor. Yine itfaiyelerimiz 5 er ton su ve köpük atma kapasitesine sahipler” dedi.

Halk sağlığının ve güvenliğinin kendileri için ilk planda olduğunu vurgulayan Başkan Aksoy, Safranbolu’nun gün geçtikçe daha da büyüdüğünü, bu bağlamda ihtiyaçlarında arttığını ancak, Safranbolu Belediyesi olarak tüm ekip arkadaşları ile birlikte ilk günkü azim ve şevkle çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

Başkan Aksoy son olarak, “Cenabı Hak inşallah kötü günlerde kullanmayı nasip etmez. Yeni itfaiye araçlarımız Safranbolu’muza hayırlı olsun” dedi.