Şahbay Deresi'nde Safranbolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Asfalt Şantiye Amirliği ekipleri tarafından yürütülen yol genişletme çalışmasının ardından asfalt serilmeye başlandı.

Asfalt serme çalışmasının hızlı bir şekilde tamlanarak, yıllardır zor durumda kalan bölge sakinlerinin kısa sürede düzgün bir yola kavuşacaklarını belirten Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, "Ekiplerimiz meşakkatli bir çalışma temposunun ardından mevcut yolu genişleterek çalışmada sona geldiler. Başta Başkan Yardımcımız Metin Yıldırım olmak üzere her bir mesai arkadaşıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.

Belediye olarak bıkmadan usanmadan hizmete devam edeceklerinin altını çizen Başkan Köse, “Ekiplerimiz, buradaki asfalt çalışmamız tamamlandıktan sonra, program dahilinde olan diğer bölgelere geçerek eksikleri tamamlayacaklar. Daha önce de belirttiğim üzere şehircilik anlayışımız günü kurtarmak için değil, projelerin gelecek düşünülerek hayata geçirilmesi yönünde. Biz bunu yaparak Safranbolu’yu geleceğe taşıma gayretindeyiz.” diye konuştu.