Safranbolu'da geçtiğimiz aylarda hizmet vermeye başlayan Sosyete Ocakbaşı, kapalı mekanda ocakbaşı keyfi sunması yönüyle Karabük ve Safranbolu'da ilk olma özelliğini taşıyor.

"Ateşin Lezzete Dönüştüğü Adres" sloganı ile müşterilerine hizmet sunan Sosyete Ocakbaşı, günlük ve özenle seçilmiş kırmızı ve beyaz et çeşitlerini kapalı ve alkolsüz mekanında müşterileri ile buluşturuyor. Ocakbaşı keyfinin yanı sıra çorba, kebap, meze ve tatlı çeşitleriyle hizmet veren işletmenin bir diğer kısmı ise yeşil ve otantik bahçeden oluşuyor.

Kırmızı ve beyaz et çeşitleri, ızgara ve kebap çeşitleri ile müşterilerine nezih bir ortam sunan Sosyete Ocakbaşı, toplu yemek organizasyonları, isteğe özel olarak hazırlanmış yemek çeşitleri sunuyor. Sosyete Ocakbaşı tüm bunların yanı sıra rezervasyon ile bol çeşitin yer aldığı ocakbaşı kahvaltıyı da müşterilerinin beğenisine sunmuş durumda.

Sosyete Ocakbaşı, Bağlarbaşı Mahallesi Kavaklar Caddesi No:3/1 Safranbolu adresinde siz değerli müşterilerini bekliyor. Yol tarifi almak için tıklayınız.

Rezervasyon Numaraları;

Tel: 0 (370) 725 5 444

Gsm : 0 (541) 548 08 78