20130626AW000592_02Karabük İl Kültür ve Turizm Müdürü, Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürü, İlçe Tarım Müdürü ve İlçe Kant Konseyi Başkanı Safranbolu TSO Başkanı Ali Sami Acar ve yönetimini ziyaret etti.

Karabük İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Şahin, Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Aslan Derin, Safranbolu İlçe Tarım Müdürü Çetin Ayvalık, Safranbolu Kent Konseyi Başkanı Feride Demiralp, Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Ali Sami Acar, Meclis Başkanı Ahmet Şahin ve yönetimi ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Karabük İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Şahin, Safranbolu’ya kalıcı eserler bırakmak, zenginlik ve farklılık katarak bir şeyler bırakabilmek olduğunu belirtti. Şahin, “Eksiklikleri gidermek adına incelemelerde bulunuyoruz. İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü olarak Safranbolu TSO ile çalışmaktan her zaman mutluluk duyarız. Gerekli görüldüğü yerlerde ise her zaman yanınızda olacağız” dedi.

Safranbolu TSO Başkanı Ali Sami Acar ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sivil toplum örgütü olarak geçmişte olduğu gibi ortak amaçları olan Safranbolu yararına birlik beraberlik içerisinde çalışmaları devam ettireceklerini söyledi.

Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Aslan Derin, İlçe Tarım Müdürü Çetin Ayvalık ve Safranbolu Kent Konseyi Başkanı Feride Demiralp da, TSO Başkanı Ali Sami Acar ve yönetimini ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundular. Ali Sami Acar ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Safranbolu’nun daha ileri seviyelere gelmesi için tüm gücümüzle çalışacağız” dedi.