MHP SAFRANBOLU BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MUSTAFA ÖZATA’YA DESTEK VERMEK İÇİN BAŞESGİOĞLU SAFRANBOLU’YA GELDİ


 

BAŞESGİOĞLU “BU SADECE BİR BELEDİYE SEÇİMİ DEĞİL, ONUN DIŞINDA DAHA ÇOK ANLAMLARI OLAN TÜRKİYE’NİN GELECEĞİNE, KADERİNE, ÖNÜMÜZDEKİ AYLARA, YILLARA IŞIK TUTACAK VE YÖN VERECEK BİR SEÇİM OLACAK.”


 

MUSTAFA ÖZATA “SAFRANBOLU’DA ŞAİBESİZ BELEDİYECİLİK DÖNEMİ BİZİMLE BAŞLAYACAK VE HERKESİN BELEDİYESİ OLACAK”


 

ozata-basesgioglu


MHP İstanbul Milletvekili Murat Başesgioğlu, Safranbolu adayı Mustafa Özata’ya destek vermek için Safranbolu’ya geldi.

Murat Başesgioğlu’nu parti binası önünde İlçe Başkanı Ahmet Savaş, Karabük Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan adayı Rafet Vergili, Başkan adayı Mustafa Özata ve partililer karşıladı.

Partililer ile selamlaşan Başesgioğlu, daha sonra esnafları gezerek Özata için destek istedi.

Murat Başesgioğlu, “30 Mart demokrasi tarihimizde çok önemli bir dönem olacak. Belki de cumhuriyet tarihinde yapmış olduğumuz en önemli seçimlerden biri olacak. Bu sadece bir belediye seçimi değil, onun dışında daha çok anlamları olan Türkiye’nin geleceğine, kaderine, önümüzdeki aylara, yıllara ışık tutacak ve yön verecek bir seçim olacak. Adalet ve Kalkınma Partisi’ne oy veren hemşerilerimize bu süreci dikkatle takip etmelerini öneriyoruz. Bu iktidarın bu politikalarının devamı ülkemize rahat ve huzura götürmez. Aksine bizi daha çok çekişmeye, çatışmaya, ötekileştirmeye götürecek bir süreç. 17 ve 25 Aralık rüşvet operasyonu iddiaları cumhuriyet tarihinde bir siyasi partinin ve hükümetin karşılaşabileceği en büyük olaydır. Böyle bir olaya muhatap olan hükümetin yapması gereken, kimin hakkında istinat ve iddia varsa yargılanmalarının yolunu açmak, elindeki tüm bilgileri yargıya teslim etmek ve yargının işlemesini sağlamak, operasyonların içine boşaltmamak, bu anlamda bağımsız yargıya güvenmekti. Ama hükümet böyle yapmadı, tam tersine tümüyle redde girişti. Paralel yapı, küresel saldırı gibi sanal gerekçelere sığınarak herkesin gözü önünde cereyan eden operasyonu yok saymaya girişti. Bakanlarıyla, belediyeleriyle böyle bir şey olmamıştır, bu bize iftiradır’ diyorlar. Hiçbir savcı elinde bilgi belge olmadan bu şekilde bir istinatta bulunamaz” dedi.

MHP Safranbolu Belediye Başkan Adayı Mustafa Özata ise konuşmasında şu görüşlere yer verdi;

“Adaylığımız açıklandığı süreçten bugüne hiçbir gün boş durmadık. ‘Safranbolu'yu nasıl daha iyi hale getirebiliriz’ sorusu üzerinde çalıştık. Safranbolu'nun her kesimiyle bir araya geldik, vatandaşlarımızın sorunlarını dinledik, tespitlerde bulunduk ve daha güzel, yaşam standartlarını yüksek yepyeni bir Safranbolu için projeler ürettik. Safranbolu halkına belediyecilik vizyonumuzu en iyi şekilde anlatmaya çalıştık, yolun başında söylediğimiz gibi çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmadık. Aday olarak yola koyulduğumuz süreçten itibaren iyi dileklerinizle, dualarınız ve desteklerinizle hiçbir zaman yorgunluk hissetmedik. Çalışmalarımızın meyvesini aldığımızı, Safranbolu halkının şaibesiz belediyecilik anlayışımıza gösterdiği ilgi ve desteği yaptırdığımız anketlerde de somut olarak gördük. Yaklaşık 3 ay gibi kısa bir sürede yaptığımız çalışmalarla yerel yönetimle aramızdaki oy farkını %3.5 puan noktasına indirdik. Daha göreve gelmeden proje kitapçığımızdaki 2 projeyi hayata geçirttik, yani yeni ve halkına yalnızca seçim zamanı değil her zaman hizmet etmeyi görev bilen Şaibesiz Safranbolu Belediyesi olarak çalışmaya başladık. Desteğinizden aldığımız güç ile kalan 28 günlük süreçte 2 kat fazla çalışacağımıza, yine hiçbir ayrım yapmadan belirli bir kesimin değil Herkesin Belediyesi olmak adına her kapıyı çalacağımıza, Safranbolu'yu 25 yıllık şaibeden kurtaracağımıza ve belediyecilikte bu zamana kadar Safranbolu halkının mevcut yönetimlerden göremediği yepyeni bir vizyon ortaya koyacağımıza emin olun. Destekleriniz için güzel Safranbolu halkına teşekkür ederim.”