MHP SAFRANBOLU İLÇE TEŞKİLATI HIDIRLIK SEYİR TEPESİNDE BİN 200 KİŞİYE İFTAR YEMEĞİ VERDİ


 

İFTARA, KARABÜK’TEN SORUMLU MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI RUHSAR DEMİREL’DE KATILDI


 

İLÇE BAŞKANI AHMET SAVAŞ “BİZİM İFTARIMIZDA AYRIMIZ, GAYRIMIZ OLMAZ”


 

mhp-s.bolu-iftar-ana-foto


Milliyetçi Hareket Partisi Safranbolu Teşkilatı, Safranbolu’nun en güzel yerlerinden biri olan Hıdırlık Kalesi olarak bilinen, seyir tepesinde toplu bir iftar yemeği verdi.

İftara MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Ruhsar Demirel’de katıldı. Genel Başkan Yardımcısı Demirel, Safranbolu’yu çok sevdiğini ve artık kendisi için ikinci memleketi olarak gördüğünü söyledi.

İftar’a İl Başkanı Metin Demirel, Merkez İlçe Başkanı Feramuz Akbulut, diğer ilçe başkanları Atatürkçü Düşünce Derneği Safranbolu Şube Başkanı Halil Önder, bazı mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş ile partili katıldı.

mhp-s.bolu-iftar-1Toplu iftar yemeğine yaklaşık Bin 200 kişinin katıldığını belirten MHP Safranbolu İlçe Başkanı Ahmet Savaş, mübarek Ramazan ayında verdikleri böyle bir iftar yemeği verdiklerinden çok mutlu olduklarını ifade ederek şunları söyledi;

“Bizim ayrımız, gayrımız yoktur. Bu gün vatandaşa, yarın protokole iftar verelim. Vatandaşa nohut, pilav, protokole kebap yedirelim diye asla düşünmeyiz. Milliyetçi Hareket Partisi düsturunda Türk Vatandaşı olması yeterlidir. Bin 200 kişinin katıldığı iftarda Genel Başkan Yardımcımız ve biz ne yediysek, katılan tüm vatandaşlarımızda aynı yemeği yedi. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli de katılsaydı aynı tabldottan yemek yiyecekti. Dikkat ettiğimiz en önemli noktaysa, iftar yemeğimize icabet edip, katılan hiçbir vatandaşımızın aç kalmamasıydı. Tüm davetlilerimiz tabldotları ile yemeklerini aldıktan sonra ancak gönül rahatlığı içinde iftar açtık. İftarımıza katılan her kese teşekkür ederim.”