MHP SAFRANBOLU BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞINDA İLK DEFA BU KADAR FAZLA TALEP GÖRÜYOR


 

SAFRANBOLU BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞI İÇİN YUSUF ZİYA KARA MHP’DEN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI


 

mhp-safranbolu-y.ziya-kara


2014 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler öncesi Karabük Merkez’de şu ana kadar hiçbir partiden aday adayı açıklaması gelmezken Safranbolu Aday, adayı bolluğu yaşıyor.

Şu ana kadar en fazla aday aday başvurusu da MHP’ye yapıldı. Şimdiye kadar 3 kişi aday adayı başvurusu yaparken, önümüzdeki günlerde yine üç veya dört kişinin daha MHP Safranbolu Belediye Başkan Aday Adaylığı için başvuru yapacağı belirtiliyor.

İlçe Başkanı Ahmet Savaş’ın uzun süredir, seviyeli ve ilkeli bir politika gütmesine de bağlanan partideki bu aday adaylığı bolluğunun daha da artacağı görülüyor.

Bu gün de Osman Aydın ve Çetin İpek’in ardından Yusuf Ziya Kara’da MHP Safranbolu Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu resmen açıkladı.

Milliyetçi Hareket Partisi Safranbolu İlçe teşkilatında yapılan basın toplantısında, Safranbolu Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıklayan Yusuf Ziya Kara, Safranbolu’ya hizmette bulunabilmek için partisiyle birlikte yola çıktığını söyledi.

Yusuf Ziya Kara aday açıklama töreninde şunları söyledi;
mhp-safranbolu-y.ziya-kara-2“2014 yerel seçimlerinde Safranbolu Belediye Başkanlığına MHP’den aday olmak üzere bugün sizlerin huzurunda başvuruda bulunuyorum.

Bu bölgenin yetiştirdiği ve yine bu bölgenin değerleri ile dolu birisi olarak kendi isteğimle Safranbolu’ya hizmette bulunabilmek adına partimle beraber yola koyuluyorum.

MHP duruşu ile her zaman Türk milletinin varlığını, birliğini ve dirliğini esas almış, bu politikasından hiç taviz vermemiştir. Sonuna kadar benimsediğim bu politikayı da arkama alarak her zaman aklımda ve gönlümde olan partim ile yola çıkmaktan büyük mutluluk duyuyorum.

Safranbolu tarihi özellikleriyle turizm kenti olarak ülkemizde tanınmakla beraber, nüfusunun büyük bir bölümü de emekli olması nedeniyle, ikinci bir özellik daha taşımaktadır. Bu iki özelliğe son dönemde Karabük Üniversitesi’nin büyümesine paralel üniversite öğrencilerinin barındığı veya yaşayıp okuduğu bir şehir olma özelliği de ilave olmuştur. Tüm bunları düşündüğümüzde kentimizin stabil olmadığını gerek dışarıdan sürekli gelen misafirlere hitap edecek donanımlara sahip bir şehir olması, gerekse şehrimizde yaşayan halkımızın ihtiyaçlarının göz önünde bulundurulmasının lazım geldiği görülmektedir. Kentimizin bu bağlamda otopark, ulaşım, yerel turizm işletmelerinin standartlarının yükseltilmesine destek olunması, Bağlar bölgesinin ısrarla korunması, üniversite öğrencilerinin ihtiyaçlarının karşılanması, belediye hizmetlerinin ekonomik olarak sunulması ve şehrimizin önümüzdeki yıllarda planlı olarak büyümesi için şehir planlaması çalışmasının yapılması başlıca hedeflerimizdir.

Parti yönetimimizce adaylığımın kesinleştirilmesi halinde düşünülen çalışmalar halkımızla seçim beyannamesi olarak paylaşılacaktır. Her kim olursa olsun MHP’den gösterilen adaya teveccüh etmesi Safranbolu’nun kazancına olacaktır. Partimiz yönetimi hizmete hazır halkımızın bu teveccühünü beklemektedir”

MHP Safranbolu İlçe Başkanı Ahmet Savaş da, seçimlerde Safranbolu’yu alacaklarını belirterek, birlik ve beraberliğe vurgu yaptı.

Savaş, “Öncelikle Safranbolu halkının 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyorum. Belediye başkanlığı için aday adaylarımız başvurularını sürdürüyor. İsteyen herkes bize başvurarak aday adayı olabilir. MHP olarak seçimlerde Safranbolu’yu alacağız. Yapacağımız projelerle halkımıza daha iyi hizmet vereceğiz. ‘Ben yaptım oldu’ anlayışı ile değil, yapacağımız projeleri halka sunacağız, onların görüşlerini alacağız. Kenti kavgayla değil, sevgiyle, dostlukla, birlik ve beraberlikle yöneteceğiz” diye konuştu.

Açıklamaların ardından Safranbolu Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıklayan Yusuf Ziya Kara, başvuru dosyasını İlçe Başkanı Ahmet Savaş’a teslim etti.

 

HABERİN VİDEOSU