KARACİĞER NAKLİ BEKLEYEN MEHMET İÇİN VALİLİK YARDIM KAMPANYASI BAŞLATTI


 

SAFRANBOLU BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI BÜLENT TÜRKOĞLU “KÜÇÜK MEHMET’İN KARACİĞER NAKLİ İÇİN PROF. DR. MEHMET HABERAL YARDIM ELİNİ UZATACAK”


 

chp-kucuk


Karabük Valiliği tarafından Karaciğer nakli bekleyen 11 yaşındaki Mehmet Çetinkaya için yardım kampanyası başlatıldı.

6 yıldır Karaciğer yetmezliği nedeniyle İstanbul’da bulunan Memorial Hastanesinde nakil bekleyen Mehmet Çetinkaya için açılan yardım kampanyasına CHP Safranbolu Belediye Başkan aday adayı Bülent Türkoğlu’ndan destek geldi.

Türkoğlu, duyarlı herkesin Mehmet’e destek vermesi gerektiğini belirterek özellikle Karabüklü iş adamlarına, müteahhitlere seslenerek yardım çağrısında bulundu.

Bülent Türkoğlu, başta Karabük Milletvekillerinin ve sanayicilerin en başta Mehmet için yardımcı olmalarını belirterek  "Zenginlik, itibar, madde kaynaklarını bu güzelim kente borçlu olanlar zamanı gelince de bu vefayı ödemek zorundalar. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın. Mehmet doktor olacak mucit olacak bir hastalığa deva bulacak belki o siz, ananız ya da kardeşiniz, çocuğunuz olabilir. Her insanımızın değeri bizim gözümüzde budur. Bitmeyen bir şevkle insanımıza her zaman eğilmek zorundayız. Bu yavrumuzun hayatı bizim elimizde ise yaşatmak mevlam ömür versin ama ilgisizlikle gitmesin canlar diye hassasiyet gösterelim duyarsız olmayalım lütfen. Bu dertli aileye sahip çıkmak için kolları sıvadık. Sağ olsunlar Bartın Milletvekilimiz Muhammet Rıza Yalçınkaya yavrumuzun dosyasını Prof. Dr. Mehmet Haberal beyefendiye ulaştıracaklar ve yavrumuzla ilgilenecekleri sözünü verdiler" dedi.

Diğer yandan Karaciğer nakli bekleyen Mehmet Çetinkaya’ya yardım yapmak isteyen hayırsever vatandaşların Karabük Valiliği İl Dernekler Müdürlüğü TR14 0001 5001 7301 5378 23 nolu yardım hesabına bağışta bulunabileceği bildirildi.