Katar Emirinin kızı ve dört Katarlı Bakanın eşleri hafta sonu Safranbolu’ya geldiler.

Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani’nin kızı, Katar Prensesi Şeyha El Mayassa Es Sani yanında 4 Katarlı Bakanın eşleri ile Safranbolu’yu ziyaret ettiler.

Özel bir misafir olarak Safranbolu’ya gelen Katar Emirinin kızı, pazar gecesini Safranbolu’da geçirdi ve akşam yemeğine Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’de katıldı.

ÖZEL TRUSTİK GEZİ GİZLİ TUTULDU

Katar Prensesinin Safranbolu ziyareti son derece gizli tutulurken, kimsenin haberi olmayan bu ziyaret ile ilgili Başkan Elif Köse “Özel turistik bir ön gezi. Basının haberi olmasını istememişler. Tekrar geldiklerinde inşallah paylaşacağız.” Bilgilerini verdi.

SAFRANBOLU TURİSTİK TANITIM İMKANINI ELİNDEN NEDEN KAÇIRDI

Türkiye’deki her turistik bölge, Arap turistlerin dikkatini çekmek ve gelmelerini sağlamak için her türlü tanıtım çalışmalarını yaparken, Safranbolu gibi turistik bir kente gelen Katar Prensesi Şeyha El Mayassa Es Sani’nin bu ziyaretinin gizli tutulması, kentin turizm tanıtımı açısından değerlendirilmeyen önemli bir konu olarak görülüyordu. 

Neden Safranbolu turizminin tanıtımı açısından kullanılamadı bu ziyaret ve gizli tutuldu sorusuna Başkan Köse “Bu konuda ilerde görüşmeler yapılacak ve devamlılığı için gizli tutuldu. Ben o yemeğe davetliydim ve sadece tanışma oldu. Paylaşmak için erken.” cevabını verdi.