SAFRANBOLU BAŞKENTTE ‘KARABÜK TANITIM GÜNLERİ’ ETKİNLİĞİNE SIKI HAZIRLANIYOR

20130312AW001073_0225-28 Nisan tarihleri arasında Başkent Ankara’da yapılacak olan Karabük Tanıtım Günleri’ne Safranbolu ilçesi yoğun bir şekilde hazırlanıyor.

Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy Ankara'da yapılacak ''Karabük Tanıtım Günleri''ne herkesin destek vermesini istediklerini söyledi.

‘Ankara Tanıtım Günleri’ kapsamında Safranbolu Eski Çarşı Belediye Binasında Safranbolu Kaymakamı Gökhan Azcan, Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri ile Esnaflarında katıldığı ‘Safranbolu Olarak Neler Yapabiliriz Ve Nasıl Hazırlanmalıyız Başlığı’ altında bir toplantı gerçekleştirildi.

Başkan Aksoy, toplantıda yaptığı konuşmada bu tür organizasyonların iyi birer fırsat olduğunu ve Safranbolu olarak bunun en iyi şekilde değerlendireceklerini belirterek, "25-28 Nisan tarihleri arasında yapılacak olan ‘Karabük Tanıtım Günleri’ kapsamında Safranbolu olarak ayağımızı yere sağlam basarak ilçemizi en güzel şekilde temsil edeceğiz. Karabük dendiğinde pek çok açıdan akla Safranbolu geliyor. Buradaki konseptin, tanıtım ayağının yaklaşık yüzde 60’ını belki de Safranbolu gerçekleştirecek. Bu sebeple bir komite oluşturarak Safranbolu’muzu ve Safranbolu esnafımızın el emeği göz nurunu Ankara’da en iyi şekilde tanıtmak istiyoruz." dedi.

Ankara Kültür Merkezinde (AKM) yapılacak olan tanıtım günleri için Safranbolu’ya tahsis edilen yerlerinin gösterildiği slayt gösteriminin ardından toplantıya katılanların ortak görüşü Safranbolu’nun en iyi şekilde temsil edilmesi ve mutlaka katılmak gerekir oldu. Toplantı sonunda bir komisyon oluşturarak kesin envanterin çıkarılması için çalışmalara başlandı.