İYİ Parti Safranbolu İlçe Başkanı Bilal Aslan, teşkilat üyeleri ile birlikte pandemi döneminde zor günler yaşayan yerel esnafa sahip çıkılması yönünde halka broşür dağıttı.

Etinlik ile ilgili bir açıklama yapan ilçe başkanı Bilal Aslan “Covid salgınıyla mücadele ettiğimiz bu zor günlerde, maddi, manevi ve fiziksel en büyük zorluğu yaşayanlardan ‘Yerel Esnafımıza’ sahip çıkmamız gereken bu günlerde bir nebzede olsa onların yanında olduğumuzu bildirmek amacıyla bugün vatandaşlarımıza ve esnaf kardeşlerimize bu broşürleri dağıttık.

Covid’e yakalanan ve evde tedavi olan her vatandaşımız muhakkak mahalle bakkalı, mahalle manavı, mahalle kasabını arayarak ihtiyaçlarını istemiş ve esnaf arkadaşlarımızda evde tedavi gören vatandaşımıza isteklerini getirmiştir. Broşürümüzde bahsettiğimiz gibi ‘İyi ve kötü gününde, düğününde ve cenazende, kimi zaman anahtarını kimi zamanda çocuğunu emanet ettiğin’ esnaf arkadaşımız bugün de hastalığa yakalanan her vatandaşımızın yine yardımına koşmuştur. Bizde vatandaş olarak bize yardım elini uzatan yerel esnafımıza elimizden gelen desteği sağlamalıyız.

Safranbolu İYİ Parti Teşkilatı olarak her daim yerel esnafımızın yanındayız ve olmaya da devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.