20130122AW000756_02Safranbolu Belediyesi’nin talebi ile Karabük Verem Savaş Derneği tarafından yapılan sağlık taramasında, Safranbolu Belediye işçileri sağlık taramasından geçti.

Safranbolu Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, ağır ve tehlikeli işlerde çalışan belediye işçileri için genel sağlık taraması düzenledi.

Konu hakkında bilgi veren Safranbolu Belediye Başkan Necdet Aksoy, “İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğümüzün girişimleri ile belediyemizde görev yapıp, ağır ve tehlikeli işlerde çalışan işçilerimize, akciğer fonksiyonlarının kontrolü için Karabük Verem Savaş Derneğinin Gezici Röntgen Tarama aracı ile Akciğer mikrofilmleri çekilmiştir. Kış aylarında olmamıza rağmen, yoğun çalışma tempomuzda hizmetlerimizin verimliliğini daha da artırmanın yolu, personelimizin sağlıklı çalışma koşullarına bağlıdır. Personelimizin sağlığı her şeyden önde gelir. Onların sağlıklı olarak hizmet vermeleri, bizlere kendimize güven, halkımızı da memnun edecektir. Hizmet verimliliği sağlıklı olmaktan geçer” dedi.

Başkan Aksoy, Karabük Verem Savaş Derneği yöneticilerine de Karabük ve ilçelerine böyle bir imkan sağladıkları için teşekkür etti.