Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İnci Sungur ile birlikte perşembe pazarı esnaflarını ziyaret ederek, onlara iyi yıllar ve bereketli kazançlar diledi. 

Esnaf ile uzun süre sohbet eden Başkan Köse, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada; “Yoğun iş temposundan vakit buldukça vatandaşlarımızla, esnafımızla hem sohbet ediyor hem de onların dertlerini dinliyoruz. Onlarla birlikte neler yapabileceğimizi konuşuyoruz. Perşembe pazarı ziyaretimizi de, hem esnafımıza hayırlı işler dilemek hem de onların yeni yıllarını kutlamak için gerçekleştirdik.” dedi.

Pazar yeri esnafının kendilerinden bazı taleplerinin de olduğunu belirten Başkan Köse, "Burada; esnaf ve vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda, kimseyi mağdur etmeden bazı düzenlemeler yapacağız. Bizim için öncelik Safranbolu ve Safranbolu insanına hizmet. Bu vesile ile bir kez daha tüm esnaflarımıza kazasız belasız, bol kazançlı ve sevdikleri ile birlikte güzel bir yıl diliyorum.” diye konuştu.

Esnaflar, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’ye ilgi ve sevgi göstererek, hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkür ettiler.