Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse ilçemizde hizmet veren Köylü Pazarı esnafı ile Safranbolu Belediyesi Leyla Dizdar Konferans Salonunda bir araya geldi.

Pazar esnafının sorunları, yapılması gerekenler ve karşılıklı görüş alış verişinde bulunulan toplantıya Karabük Ziraat Odası Başkanı Hasan Benlioğlu, Safranbolu Ziraat Odası Başkanı Fedai Acar ile Köylü Pazarı esnafı katıldı.

Toplantıda konuşan Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Pazar yeri ile ilgili iyileştirme çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Pazar yerinde bazı problemlerin olduğunu bildiğini ve en kısa sürede bu problemlerin çözüleceğini ifade eden Başkan Köse; “ Ben bunları madde madde sizlerden duymak istiyorum. Her yerim kendinde has kuralları olduğu gibi Pazar yerinin de kuralları var. Bu kuralları uymayan, diğer esnafımıza rahatsızlık verenlerinde önüne geçmek için bu toplantıyı düzenledik. Orada emek veren sizlersiniz, sorunları da en iyi sizler görüsünüz diye düşünüyorum” dedi.

Karşılıklı istişare içerisinde olmanın çok daha faydalı olacağını kaydeden Başkan Elif Köse; “ Problemlerinizle birlikte varsa çözüm önerilerinizi de duymak isterim. Siz anlatacaksınız biz gerekli notları alarak neler yapılabilire hep birlikte bakacağız” diye konuştu.

Başkan Köse’nin ardından Karabük ve Safranbolu Ziraat Odaları Başkanlarının sorun ve çözüm önerileri ile ilgili konuşmalarının ardından soru – cevap bölümüne geçildi.

Toplantı sonunda köylü pazarında hizmet veren esnaflar Başkan Elif Köse’ye yakın ilgisinden dolayı teşekkür ettiler.