2012 YILINDAKİ BAŞARILI ÇALIŞMALARINDAN DOLAYI SAFRANBOLU BELEDİYE BAŞKANI DR. NECDET AKSOY, ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELİNE TEŞEKKÜR ETTİ.

20130102AW000676_022012 yılındaki başarılı çalışmalarından dolayı Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, Zabıta Müdürlüğü personeline teşekkür etti.

Aralık ayı başlarında yapılan, Safranbolu Belediyesi’nden memnuniyetin yüzde 70’lere çıktığı bir ankette Zabıta Biriminin vatandaşlar tarafından belediyenin en memnuniyet duyulan birim olması neticesinde Safranbolu Belediyesi Meclis Salonunda düzenlenen törende Başkan Aksoy, Zabıta Birimine teşekkür etti.
20130102AW000676_01
Başkan Aksoy, en çok zorlayan birimin, en memnunluk duyulan birim olmasının kendisin hayli sevindirdiğin dile getirirken, “Zabıta birimimiz demek ki hakkaniyet içerisinde işlerini yürütüyor. Sizlerden en büyük isteğim 2012 yılında gösterdiğiniz ve vatandaşlarımızın gözünde en yükseklere çıkan ve herkese eşit mesafede kimseyi incitmeden yürüttüğünüz görevinize yine olumlu duruşunuzdan taviz vermeden devam etmenizdir. Zabıta teşkilatı genelde en zorlayan birimdir. Birçok yaptırımda bulunmak zorundadır. Buna rağmen en sevilen birim olmanız gerçekten işinizi nasıl severek ve hizmet aşkı ile yaptığınızın göstergesidir. Başarılı çalışmalarınızın devamını diliyor, hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.