SAFRANBOLU BELEDİYE BAŞKANI NECDET AKSOY HAKKINDA İHALEYE FESAT KARIŞTIRMAKTAN DOLAYI AĞIR CEZADA YARGILANACAĞI HABERİNE EN KÜÇÜK BİR AÇIKLAMA GETİRMEDİ


 

necdet-konussana


Geçen sene Safranbolu Belediyesine yapılan Demir operasyonunun ardından Safranbolu Cumhuriyet Savcılığının 800 sayfalık iddianamesini hazırladığı ve Karabük Ağır ceza mahkemesine gönderdiğine yönelik haberimizi 4 gün önce yayınlamıştık.

Savcılığın 800 sayfalık iddianamesinin, 47 sayfasının Safranbolu Belediye Başkanı ile ilgili olduğu ve çeşitli suçlamalar ile yargılanacağı haberleri karşısında, Belediye Başkanı Necdet Aksoy üç gündür en küçük bir açıklama yapmıyor.

Böyle ciddi iddialar ile dolu bir haber karşısında Safranbolu Belediye Başkanının hiçbir açıklama yapmaması ve tamamen susması ise kamuoyunda büyük soru işareti oluşturuyor.

Karabük Net Haber olarak, kamuoyu adına Necdet Aksoy’a buradan sesleniyoruz;

Hakkınızdaki bu iddialar ile ilgili kamuoyunu bilgilendirmeye yönelik bir açıklama yapmak zorundasınız. Bu kadar ağır iddialar varken, susmakla halka da saygısızlıktır yapıyorsunuz ve açıklama yapmanızı bekliyoruz.

 

Editör: Haber Merkezi