Güncel

SAFRANBOLU TSO'DAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Şahin, Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sami Acar, Yönetim K

Abone Ol

Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Şahin, Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sami Acar, Yönetim Kurulu Üyelerinden Özlem Urgancıoğlu Cihan , Tuncay Coşkun ve M.Osman İyigüngör, yeni görevlerine atanan Karabük Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Fatih Ağca'yı ve Safranbolu Müftüsü Hasan Gümüş’ü ziyaret etti.


 

Kayseri Savcısı iken Karabük Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Ağca:” Nazik ziyaretiniz için teşekkür ediyorum,Karabük’te bağımsız ve tarafsız olarak adaleti sağlamak için görev yapacağız,bölgemizde yaşayan her bireyi ailemizin ferdi gibi göreceğiz ve her zaman mağdurun yanında olacağız”diye konuştu.

Safanbolu Müftülüğüne atanan Hasan Gümüş ise ;”Tarihi bir kentte hizmet edecek olmaktan gurur duyduğunu inşallah Müftülüğün yapmış olduğu hizmetlere hız kesmeden devam edeceklerini belirtti.

Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Şahin;”Çalışmalarınızda sonsuz başarılar diliyoruz Safranbolu’nun geleceği için atılacak her türlü adımları koşarak atmaya hazırız.”diye konuştu.

Ziyaretler karşılıklı iyi dileklerle son buldu.
{ "vars": { "account": "G-SNL3QYLSS2" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }