Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) ile Hacettepe Optik arasında üyelere yönelik indirim protokolü imzalandı. Protokole göre, STSO Üyeleri Hacettepe Optik’ten yapacakları gözlük alışverişlerinde özel indirimlerden yararlanacak.

Protokolü, Hacettepe Optik firma işletme sahibi Şaban Mermer ve STSO Yönetim Kurulu Başkanı Erol Altuntepe imzaladı. İmza töreninde, STSO Meclis Başkanı Eczacı Okan Korkut da hazır bulundu.

Protokol hakkında konuşan Başkan Altuntepe, üyelerinin alışverişlerde avantajlı fiyatlardan faydalanabilmeleri için indirim protokollerine devam ettiklerini belirtti. Altuntepe,

“Üyelerimizin yapmış oldukları alışverişlerde avantajlı fiyatlardan faydalanabilmeleri için yapmış olduğumuz indirim protokollerinin bir yenisini bugün Hacettepe Optik firması ile yapmış bulunuyoruz. Oda Üyelerimiz Hacettepe Optik firması ile yapmış oldukları alışverişlerde indirimli fiyatlardan yararlanabileceklerdir. Anlaşmanın her iki kurumada hayırlı olmasını diler göstermiş oldukları ilginden dolayı işletme sahibi Şaban Mermer ve Eczacı Okan Korkut’a teşekkür ederim.” dedi.

Hacettepe Optik firması sahibi Şaban Mermer de, STSO Üyelerine indirimli hizmet vermekten mutluluk duyduklarını ifade etti. Mermer, “Başkanımız Erol Altuntepe nezdinde tüm STSO ailesine teşekkür ediyorum. Anlaşmanın hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu.