Safranbolu İlçesine bağlı Ovacuma bölgesindeki köy muhtarlarının gerçekleştirmiş olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Sözen, ”Hizmetlerin vatandaşlarımıza ulaşmasında önemli görevler üstlenen muhtarlarımız görev yaptıkları mahalle ve köylerde sorunları tespit etme ve çözüme yönelik çalışmaları takip etme görevini gerçekleştirerek vatandaşlarımıza hizmet götürme noktasında en büyük yardımcılarımızdır. Bizler de muhtarlarımızla birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu ile hizmet etmenin gayreti içerisindeyiz. Ovacuma bölgemize 2022 yılı için ilk olarak 8 km olarak açıkladığımız asfalt hedefimizi 14 km olarak tamamladık. Alt yapı ve üst yapı çalışmalarımızda aralıksız devam ediyor. İdaremiz; asfalt plenti, sabit konkasör ve araç parkımızın güçlendirilmesi gibi yatırımlarımız ile birlikte kendi kendine yeten, üreten bir kurum haline geldi. Maliyetlerimizi önemli ölçüde düşürdük. Bunun tezahürü olarak hizmetlerimiz her geçen gün artarak devam edecektir.” dedi.

İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen ile İl Genel Meclis Üyeleri Mustafa Ünal ve Zafer Özdemir; ziyaretin sonunda katılım sağlayan Safranbolu Ovacuma bölgesi köy muhtarına ayrı ayrı teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi. 

Ziyarette, Safranbolu İl Genel Meclis Üyeleri Mustafa Ünal, Zafer Özdemir, Ovacuma Muhtarı Burhan Akın, Dereköy Köyü Muhtarı Şenol Oluğ, Kehler Köyü Muhtarı İsmet Dursun, Cabbar Köyü Muhtarı Mustafa Akın, Nebioğlu Köyü Muhtarı Kadir Doğan, Tintin Köyü Muhtarı İsmail Avcı, Danışment Köyü Muhtarı Muhsin Ulaş, Gökpınar Köyü Muhtarı Rasim Yıldız, Ovaköseler Köyü Muhtarı Hasan Ünsal, Hacıhasan Köyü Muhtarı Hamza Avcı, Bağcığaz Köyü Muhtarı Ahmet Kuş, Cücahlı Köyü Muhtarı Bekir Yılmaz ve Akkışla Köyü Muhtarı Hakkı Ergin yer aldı.