Dünyanın en büyük beş turizm fuarından biri olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMİTT, 8 – 11 Şubat tarihlerinde İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde 26. kez kapılarını açacak.

SAFRANBOLU BU YIL 7. HOLDE 7415 NOLU STANTTA YER ALACAK

Fuar her yıl on binlerce sektör profesyonelini ve dünyanın dört bir yanındaki tatil yerlerinin ve seyahat şirketlerinin sunduğu yeni ve heyecan verici seyahat fırsatlarından faydalanmak isteyen binlerce turisti ağırlıyor.

Türkiye’de pek çok yeni tatil ve turizm destinasyonu oluşmasına ortam hazırlayan, Türkiye’de şehirlerin hatta köylerin markalaşmasına ve yerli ve yabancı turistle buluşmasına ev sahipliği yapan turizm sektörünün dünyaya açılan en önemli kapısı olan Fuar, tüm katılımcılara, profesyonel yerli ve uluslararası ziyaretçilere yeni iş ve iş birliği olanakları da sunabilen bir platform.

Safranbolu'yu hemen her platformda en iyi şekilde temsil etmenin gayreti içerisinde olduklarını belirten Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, "Burada da amacımız tarihi yapısı, korumacılıktaki başarısı ile turizmde önemli bir potansiyel olan kentimizi tanıtmak, turizmine katkı sağlamaktır” dedi.

Turizm adına önemli adımlar attıklarını ifade eden Başkan Köse, Valiliğimiz, Kaymakamlığımız ve Turizm İşletmecileri Derneğimizle birlikte 2023 yılı için önemli çalışmalar gerçekleştireceklerini, Safranbolu’yu turizmde hak ettiği yere taşıyacaklarını söyledi.

EMİTT Fuarının dünyanın en büyük ve en önemli 5 fuarı arasında olduğunu kaydeden Başkan Köse, ‘Fuara oldukça iyi hazırlanıyoruz. Daha önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da fuarın gözdesinin Safranbolu olacağına inanıyorum. Biz EMİTT Fuarına hazırız. Misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlayacağız” şeklinde konuştu.

emitt-2

emitt-3

emitt

emitt-1

Editör: Haber Merkezi