Safranbolu Belediyesi tarafından gelenek haline getirilen kış aylarında çorba ikramını sürdürüyor.

Yılın ilk ikramı Safranbolu Belediyesi Leyla Dizdar Kültür Merkezinde bulunan ve çok sayıda öğrenci tarafından kullanılan Kütüphane olurken, Başkan Elif Köse ders çalışan gençlerle hem sohbet etti hem de sıcak çorba ikramında bulundu.

Başkan Köse, "Gençler bu ülkenin yarını, geleceği. Biz onların yanında olmaktan, gücümüz yettiği kadar destek vermekten, onlar için proje üretmekten, yarının Safranbolu’sunu yine gençlerimizle birlikte inşa etmekten büyük mutluluk duyuyoruz" dedi. 

Çorba ikramı Perşembe Pazarında devam etti

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, yoğun iş temposundan dolayı bu günkü etkinliğe katılamazken Başkan Yardımcısı Serkan Adabaş Pazar esnafına çorba ikram etti.

Adabaş havaların soğuması ile birlikte çorba ikramına yeniden başladıklarını ifade ederken, "Değerli Belediye Başkanımızın ilk günden bu yana ifade ettiği gibi sosyal ve vatandaş odaklı belediyecilik anlayışı çerçevesinde her daim halkımızın yanında olmaya çabalıyoruz. Çorba ikramı bunun küçük bir parçası. Bu; soğuk kış günlerinde öğrencimizin, esnafımızın, vatandaşımızın dolayısı ile bizim de içimizi ısıtacak bir paylaşım" diye konuştu.

Pazar esnafı ve vatandaşlar ise, "Allah Belediye Başkanımızdan razı olsun. Her zaman yanımızda. Güzel düşünülmüş bir ikram. Malum havalar soğudu ve pazara erken geliyoruz. Bu ikram hem yüreğimizi hem de içimizi ısıttı. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz" şeklinde görüşlerini bildirdiler. 

Editör: Haber Merkezi