Batı Karadeniz bölgesinin ve Karabük’ün tek Motor Showroomu olan RS Motor açıldı.

RS Motor, Yeşil mahalle Dedeman Otelinin altında Bin metre kare kapalı alanda Motosiklet sevenler için Showroom ve satış mağazasını açtı.

Resul Erdoğan’ın sahipliğini yaptığı RS Motorun açılışına Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, AK Parti İl Başkanı Ferhat Salt, Yeniden Refah Partisinden Belediye Başkan Adayı olan İsmail Özer, Karabük Esnaf Odaları Birlik Başkanı Nurettin Tümen, bölgede faaliyet gösteren motor kulübü Kask Kafalılar üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya ve RS Motor sahibi Resul Erdoğan birer konuşma yaptılar. Açılış sonrası davetlilere mağazada satılan motorlar ve aksesuar ürünleri tanıtıldı.

RS Motor sahibi Resul Erdoğan, bölgede bir ilk olan showroomda motosiklet severlerin her bütçeye uygun aradıklarını bulabileceklerini ifade etti.

İnsanların her geçen gün Motosiklete olan ilgisinin arttığı günümüzde RS Motor’un bölgedeki talepleri karşılayacağı da belirtildi.

Rs Motor Acildi 14JpgRs Motor Acildi 910JpgRs Motor Acildi 12JpgRs Motor Acildi 13JpgRs Motor Acildi 9Rs Motor Acildi 11JpgRs Motor Acildi 7Rs Motor Acildi 8Rs Motor Acildi 5Rs Motor Acildi 6Rs Motor Acildi 4Rs Motor Acildi 2Rs Motor Acildi 3Rs Motor Acildi 1