SON DÖNEMDE ÇOK AMAÇLI KOMPLEKS YAPISINDA BİRÇOK YENİLİĞİ KARABÜK'E KAZANDIRAN RNKGRUP ZUMBA PROGRAMINI BAŞLATTI

rnk

Yakın bir zamanda hizmete açılan RNKGRUP, beyin eğitim programlarının yanında fiziksel egzersizlerle eğlendirirken sağlıklı bir yaşam elde etme konusunda 90'lı yılların başından beri fitness konusunda en çok tercih edilen ZUMBA programını başlattı.

Hızlı ve yavaş müzik ritmleri eşliğinde direnç çalışmalarından oluşan Zumba, dans ve aerobik figürlerini içerir. Zumba koreografisinde, kumbiya, hip-hop, samba, salsa, merenge, mambo, savaş sanatları ve bir kısım Bollywood ve oryantal dans hareketleri bir arada kullanıldığı gibi, “squat” ve “lunge” egzersizleri de kullanılır.

Son olarak yöresel halk oyunlarını öğrenmek ve eğlenceli zamanlar geçirmek için kayıtlarını başlatan RNKGRUP, özenle seçilmiş eğitici ve yardımcı kadrosuyla birçok hizmeti bünyesinde barındırıyor.

RNKGRUP;

“Derin Beyin” çatısı altında ifade edilen Beyin Eğitim Programları, içerisinde görsel sistem, işitsel sistem ve duyu sistemi egzersizlerini barındıran; hafıza, algılama, hızlı düşünme, bilişsel fonksiyonlara yönelik çalışma alanları olan ve tamamen eğlenceye dayalı bilimsel olarak kanıtlanmış bir eğitim sistemini Karabük’e taşıyan RNKGRUP, çok amaçlı kafeterya, özel toplantı salonları, 50x30m ebatlarında kapalı özel aydınlatmalı halı saha, plates ve step salonları ve çocuklar için düzenlenen oyun ve eğlence alanlarından oluşuyor.

RNKGRUP


tel: 0 (370) 424 12 11


gsm: 0 (553) 720 12 11


[email protected]

Editör: Haber Merkezi