20062016_haftasonu_13Ramazan etkinlikleri her akşam iftardan sonra saat 21.00’de her gün bir mahallede vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.


 
Hafta sonu Kılavuzlar ve 5000 Evler Bahçelievler Mahallelerinde devam eden Ramazan etkinliğine Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Danışman, Kültür ve Kültür ve Sosyal İşler Müdür V. Ali Kara, Kılavuzlar Mahalle Muhtarı Mithat Gümüş ile çok sayıda çocuk ve aileleri katıldı.

Karabük Belediyesi ilahi gurubunun sunduğu ilahi ziyafeti ile yöremiz ses sanatçısı Recep Karagöz’ün seslendirdiği Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziğinden oluşan parçalar dinleyenleri büyüledi.

Kılavuzlar Mahallesinde düzenlenen etkinlikte çocuklara ücretsiz pamuk şekeri ve patlamış mısır dağıtıldı. İlerleyen saatlerde çocuklar için hazırlanan halat çekme, çuval yarışı, yumurta taşıma oyunlarla hoş vakit geçiren çocuklara Karabük Belediyesi tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Şenliklere katılmak isteyenler www.karabuk.bel.tr adresindeki etkinlik takvimi sekmesinden de şenliklerin yerini ve günlerini öğrenebilir. Etkinliklere tüm halkımız davetlidir.

Editör: Haber Merkezi