Polis Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen masa tenisi turnuvasında Vali İzzettin Küçük çeyrek finale adını yazdırdı.


 

20130401AW000758_0210 Nisan Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 167. yıl dönümü ve Polis Haftası, Karabük’te çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Etkinlikler kapsamında Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğünce Masa Tenisi Turnuvası düzenlendi. Turnuvaya Vali İzzettin Küçük başta olmak üzere, İl Emniyet Müdürü Oktay Keskin, polis memurları ve öğrenciler katıldı.

Vali İzzettin Küçük eleme müsabakalarında ilk olarak polis memuru Abdullah Özer ile karşılaştı. Yedi set üzerinden oynanan eleme karşılaşmasında, Vali İzzettin Küçük setleri 4-2 kazanarak adını çeyrek finale yazdırdı.

Diğer taraftan İl Emniyet Müdürü Oktay Keskin ise rakibine 4-0 yenilerek turnuvadan elendi.

Karşılaşmanın ardından kısa bir açıklama yapan Vali Küçük, sporun bir yaşam tarzı olması gerektiğini belirterek, “Zor bir karşılaşmaydı. Rakibim kuvvetliydi. Bence spor, yaşamımızın her anında olmalı. Sporu bir yaşam biçimi haline getirerek, günümüzün bir kısmını bu alana ayırmalıyız. Bedenen güçlü olan, zihnen de güçlü oluyor. Emniyet Müdürümüz futbolda iyi oynuyor, ayakları çalışıyor, bizim de elimiz. Mümkün olduğunca bu ve benzeri organizasyonlara katılacağım. Turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçenleri kutluyorum. Çeyrek finale kalan arkadaşlara da başarılar diliyorum” dedi.
2 Nisan Salı günü akşam saat 18.00’de gerçekleştirilecek olan masa tenisi çeyrek final müsabakasında, Vali İzzettin Küçük polis memuru Fatih Tepebaşı ile karşılaşacak.
Editör: Haber Merkezi