OVACIK İLÇESİNE YAPILACAK OLAN MESLEK YÜKSEK OKULU BİNASININ HANGİ İŞ ADAMI YAPACAĞI KONUSU BELLİ OLDU


 

MEHMET ALİ ŞAHİN’İN TALEBİ ÜZERİNE, KARABÜK TSO BAŞKANI SEDAT NAMAL OVACIK MESLEK YÜKSEK OKULUNUN BİNASINI YAPACAK


 

OVACIK ŞABAN NAMAL MESLEK YÜKSEK OKULU


 

ovacik-myo-namal

Karabük’ün Ovacık İlçesine yapılacak olan Karabük Üniversitesi Ovacık Meslek Yüksek okulunun protokolü bu gün (14.11.2014 Cuma) Ovacık Kaymakamlığında imzalanacak.

Karabük’ün kalkınma noktasında en geri kalmış olan ilçesi olan Ovacık’a yapılması planlanan Meslek Yüksekokulu binasının nasıl yapılacağı ve kimin üstleneceği noktasında, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin’in uzun bir süredir arayışı vardı.

Hayırsever bir işadamı tarafından yaptırıldığı takdirde daha kısa sürede hizmete girmesi düşünülen Meslek Yüksekokulu’nun Şahin’in talebi üzerine Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sedat Namal’ın yaptıracağı öğrenildi.

Rahmetli babası Şaban Namal’ın isminin taşıyacağı Meslek Yüksekokulu inşaatının tamamını yaptıracak olan TSO Başkanı ve işadamı Sedat Namal, daha önce de babası adına Beşbinevler Hastanesi Acil Servisini, Cumayanı Camisini yaptırmıştı.

Mehmet Ali Şahin’in bizzat talebi üzerine Yüksekokul binasının yapımını üstlenen Namal’ın konuyla ilgili bir açıklama yapması önümüzdeki günlerde bekleniyor.

Ovacık’a yapılacak ve adının KBÜ Şaban Namal Ovacık Meslek Yüksek Okulu olacak olan projenin protokol imzası Ovacık Kaymakamlığında yapılacak.

Protokol imza törenine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, KBÜ Rektörü Prof. Dr. Burhanettin Uysal, Karabük TSO Başkanı Sedat Namal, AK Parti İl ve İlçe başkanının yanı sıra çok sayıda bürokrat ile iş adamları katılacak.