Manşet

NURETTİN TÜMEN “ESNAFIMIZ BİZE GÜVENİYOR”

Karabük Esnaf Odası Başkanı Nurettin Tümen, "Esnafın sıkıntılarını gidermek için deneyim ve koordine gerekir, esnafımız bize biz esnafımıza güveniyoruz."

Abone Ol

8 Ocak tarihinde yapılacak olan Karabük Esnaf ve Sanatkârlar Odasının kongresine sayılı günler kala, Nurettin Tümen çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Karabük Merkezde esnafları işyerlerinde ziyaret eden Tümen, gördüğü ilgiden memnun olduğunu ifade ediyor.

Tümen “Yıllardır esnaf kardeşlerimizle tüm zorlukları beraber göğüslüyor, sorunları beraber aşmaya çalışıyoruz. Esnaflarımızın bize ve ekibimize gösterdiği güler yüzlü karşılamadan ve ilgilerinden son derece memnunuz.” Dedi.

Aynı zamanda Esnaf Odaları Birlik Başkanlığını sürdüren Nurettin Tümen “Gerek Esnaf Odamız ile gerek Birlik Başkanlığımız ile ve gerekse 2 Nolu Esnaf Kefalet Kooperatifimiz ile yıllardır esnaf kardeşlerimizin sorunlarını, sıkıntılarını çözmek için hizmet veriyoruz. Esnafa hizmet vermek, esnaf kardeşlerimizin sıkıntılarını gidermek için odalarla, birlik başkanlığı ile esnaf kefalet kooperatifi ile tam koordineli ve birliktelik halinde olunması önemli bir husustur.” İfadelerini kullandı.

Yılların kazandırdığı deneyimin oda üyelerine yansımasının daha pozitif olduğunu belirten Nurettin Tümen düşüncelerini şu ifadeler ile aktardı;

“Esnaf kardeşlerimizin sıkıntılarını çözmek istiyorsan, Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Konfederasyonunu tanıyacaksınız. Yukarıda kim kimdir, kim ne iş yapar hepsini bileceksiniz. İlgili Bakanlıklar da daire başkanlarından, genel müdürüne kadar her bir önemli noktadaki insanlar ile bir diyaloğunuz olacak. Halk Bankası Genel Müdürlüğünde Esnaf Kefalet Kooperatifimiz için tuttuğunuzu koparacak birikime sahip olacaksınız.

Esnaf kardeşim bize geliyor, esnaf kefalet kooperatifinden düşük faizli kredi istiyor, hallediyoruz. Bazı eksiklikleri oluyor, tamamlıyoruz. İlgili il müdürlükleri ile Belediyeler ile sorunları oluyor, Karabük’ten oluyorsa buradan, olmuyorsa Ankara’dan çözüyoruz. Bize gelen esnafa ‘kusura bakma kardeşim, halledemiyoruz.’ Demedik, demiyoruz da."

{ "vars": { "account": "G-SNL3QYLSS2" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }