MHP SAFRANBOLU BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MUSTAFA ÖZATA, BİR YANDAN SİYASİ RAKİPLERİNİ BEKLERKEN, DİĞER TARAFTAN DA ÇALIŞMALARINI DERİNDEN SÜRDÜRÜYOR


 

ozata-rakiplerini-bekliyor


 

Milliyetçi Hareket Partisi Safranbolu Belediye Başkan Adayı Mustafa Özata, çalışmalarına derinden başladı.

Daha karşısındaki rakiplerinin resmi olarak belirlenmemesine rağmen, bir taraftan projelerini hazırlatan, diğer taraftan ise seçim çalışmalarına başlayan Özata şimdiden bir hayli yol kat etmeye başladı.

Seçim çalışmaları çerçevesinde, gün boyu sokakta, ticarethanelerde ve evlerde Safranbolular ile buluşan Mustafa Özata, rakiplerinin belirlenmemesinden hayıflandığını göstererek, bunu ince espriler ile vurguluyor.

MHP’yi Safranbolu’da bir anda iddialı bir konuma getiren Mustafa Özata, gittiği yerlerde, “Diğer siyasi partiler karşıma nasıl bir aday çıkaracakları konusunda bir hayli ince çalışmaya başladılar. Şu rakipler belli olsa da maça başlasak artık.” şeklinde, esprili konuşmalar yapıyor.

Mustafa Özata’nın Safranbolu ile ilgili çok iddialı projeler hazırlığı yaptığı da yakın çevreleri tarafından ifade ederken, “Özata, şimdiden Safranbolu’yu bir tur attı ve bunu şimdilik ısınma turları olarak nitelendiriyor. Asıl çalışmalar, diğer partilerin adayları belirlendikten ve projelerin tasarımları bittikten sonra başlayacak.” şeklinde görüş beyan ediyorlar.