Milliyetçi Hareket Partisi Aday Adayı Murat Orhan, bugün İl Başkanlığı binasında adaylığıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Orhan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"Bu yola çıkarken arkadaşlarımızla beraber birlikteliğimizi görüyorsunuz. Allah'ın izni ile bu seçimlerde Milliyetçi Hareket Partimizi zirveye taşıyacağız. 

Karabük'te birçok konuda kendi görüşlerini beyan eden cemiyet hayatında Karabük'ün sorunları ve ülkemizin sorunlarını dile getiren bir yapım var. Mücadeleyi severim, mücadele için gerekirse tek başıma yol aldığım bazı konular var. Bunların başında Karabük ile ilgili Kardemir'dir. Kardemir ile ilgili yapılan haksızlıklarla ilgili mücadelemi Karabük halkı çok iyi bilir. 

Siyasi olarak da Karabük'te Milliyetçi Hareket Partisini daha yukarıya taşımak için toplumda her ikili görüşmemde dahil bu davanın neferleri olarak görev yapmış bulunmaktayım. 

Ülkemiz ile ilgili söylenecek şeyler açık ve nettir. 

Cumhur İttifakına sonsuz destek vereceğimizin ve bunun içinde mücadele edeceğimizin hiç kimsenin kuşkusu olmasın. 

Karabük'ün sorunlarını en iyi bilen kardeşiniz olarak karşınızdayım. Karabük'ün sorunlarını kısaca özetleyecek olursak; Karabük'te yatırımlar yapılmıştır, ancak eksik veya yanlış yapılmıştır. 

Karabük'ün sorunlarının başında hava kirliliği, devlet hastanesinin olmaması, çevre yolunun olmaması, deprem bölgesidir yapılanlar yanlıştır. 

Bununla beraber çıktığım bu yolda en iyi mücadeleyi vereceğimi sizin karşınızda söz veriyorum. 

Benimle beraber yola çıkan tüm dava arkadaşlarıma ve aday adayı arkadaşlarıma hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 

Burada bir neferlik örneği göstermişlerdir ve de bu dava için yola çıkmışlardır. 

Genel Merkezimiz içimizden hangi arkadaşımıza karar verirse versin, ben mücadelede varım. Onlara sonuna kadar destek olacağım. 

Hükümet 20 yıldır çalışmış mıdır; evet çalışmıştır, fakat yanlış çalışmıştır. Bunlarında önümüzdeki günlerde yapacağım açıklamalarda açık ve net beyan edeceğimi herkesin bilmesini ister, hepinize teşekkür ederim."

Editör: Haber Merkezi