MHP Ovacık İl Genel Meclis Adayı Muhammer Yağlı, çalışmalarında dur durak bilmiyor. Ovacık’ın tüm köylerini tek tek ziyaret eden Yağlı, gördüğü eksiklik ve aksaklıklar ile ilgili de açıklamalar yapıyor.

Ovacık’ta birçok köyün grup yollarına yapılan asfaltların standartların dışında ve çok ince olduğundan daha bir yılı bulmadan bozulduğunu ifade eden MHP Adayı Muhammer Yağlı, Ovacık Karagöl’de yapılan tesislerin de içler acısı halini paylaştı.

Ovacık İl Genel Meclis Adayı Muhammer Yağlı “Özellikle köy grup yollarının birçoğu ‘yapıldı’ desinler diye üstün körü yapılmış. Asfaltın altına malzeme serilmeden, 10 santim yerine 4-5 santim atılan asfaltlar daha bir yılını doldurmadan bozulmaya başlamış. Allah’ın izni ile bizim İl Genel Meclis Üyeliğimizin döneminde bu şekilde asfalt atılmasına müsaade etmeyeceğiz.” Dedi.

Muhammer Yağlı, diğer taraftan Ovacık Karagöl’de yapılan seyir terasının ve tesislerinin de içler acısı durumuna değindi.

Yağlı, “İl Özel İdaremiz tarafından buraya yapılan seyir terası ve tesisler kullanılamayacak halde, harabeye dönmüş. Bunların tamamı bizlerin parasıyla yapılıyor ve sonra sahip çıkılmadığından, bakımsızlıktan viraneye dönüyor. Bunların tamamını yeniden yapacağız ve koruyacağız.” Dedi.

Muhammer Yağlı, ayrıca Ovacık’ta MHP olarak iki il genel meclis üyesi çıkartacak potansiyele ulaştıklarını, özellikle de ilçe de Belediye Başkanlığı başta olmak üzere iki il genel meclisini de Milliyetçi Hareket Partisine kazandıracaklarını ifade etti.