AK Parti Karabük Milletvekili Niyazi Güneş, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Güneş mesajında; "Tam bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulması yolunda 19 Mayıs 1919’da Atatürk’ün Samsun’a çıkması Büyük Türk Milletinin umudu, cesareti ve kararlılığı olmuştur. Atatürk’ün önderliğinde milletimizin tavizsiz mücadelesi bugünün inşası ve geleceğimizin de rehberi haline gelmiştir. Yarınlarımıza ışık tutan geçmişimiz; bilgili, donanımlı, değerleriyle yaşayan genç bir nesille sağlamlaşacaktır. Gençlerimizin her alanda iyi yetişebilmeleri, dünya ile eşit şartlarda eğitim almaları, üretmenin farkında olan, teknolojiyi yaşamla uyumlu hale getiren, yenilikçi bir gençlik bizim en büyük kazanımımızdır. Gençlerimizin ihtiyaçlarının farkında olmak, çözüm beklentilerine karşılık vermek, fikirlerini dinlemek gelişen dünyamız için daha çok önem taşımaktadır. Bunların yanı sıra sağlıklı ve çevik bir gençlik, sporla daha çok ilgilenen bunu yaşamın bir parçası haline gelmesiyle mümkün olacaktır. Bugün Türkiye gençlerine imkân ve fırsat sunulduğunda nelerin başarılacağını göstermiştir.

Bu duygu ve düşüncelerle gençlerimizin dinamizmi ile Türkiye aydınlık geleceğe kararlı adımlarla ilerlemektedir. Bizlere bu cennet vatanı bırakan Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, Kurtuluş Savaşı'nın tüm kahramanlarını rahmet, saygı ve şükranla anıyorum. Gençlerimizin ve tüm milletimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyorum." dedi.

Editör: Haber Merkezi