MHP ADAYLARI SAFRANBOLU TEŞKİLATIYLA BİRARAYA GELDİ


 

KAR, DOĞUM GÜNÜNDE SEÇİM STARTINI VERDİ 


 

meydana-indiler

Milliyetçi Hareket Partisi Karabük Milletvekili Adayları Dr. Adem Kar ve Osman Aydın, MHP Safranbolu İlçe Başkanlığını ziyaret ederek parti üyeleriyle tanıştı.

Milliyetçi Hareket Partisi Karabük Milletvekili Adayları Dr. Adem Kar ve Osman Aydın, beraberinde Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, MHP Merkez İlçe Başkanı Samet Sarıtaş ile birlikte MHP Safranbolu İlçe Başkanı Muharrem Asker, yönetimi ve parti üyeleriyle bir araya geldi.

MHP Karabük Milletvekili Adayları Dr. Adem Kar ve Osman Aydın partililere kendilerini tanıtarak söze başlarken ilk konuşmayı yapan birinci sıra adayı Adem Kar, “Davam beni göreve davet etti. Davet etmekle bize onur verdi. Bu mhp-21092015-1görev vesilesiyle huzurunuzdayız. Eğer 1 Kasımdan itibaren milletvekili olursak sadece sağlık hizmetlerinde değil, Karabük’ün her türlü hizmetlerinde 27 yıldır sürdürdüğümüz vasıflı ve nitelikte bu yapıyı ve bu tarzı asla bozmadan bir kardeşiniz olarak yanı başınızdayım. Her zaman bir telefon kadar yakınım.” dedi.

MHP Karabük Milletvekili Adayı Dr. Kar, Karabük’e ilk geldiğinde Safranbolu’da yaşama hayali olduğunu ve bunu gerçekleştirdiğini dile getirerek ömrünün bundan sonraki kısmını bir hemşeri olarak Safranbolu’da devam ettireceğini ifade etti.

Kar’ın ardından konuşan Osman Aydın, Safranbolu’daki oyların tamamına talip olduklarını söyleyerek, Karabük’te birinci parti olmak istediklerini ve bundan dolayı memleketi Safranbolu’da sonuna kadar mücadele edileceğini söyledi.

MHP Karabük Milletvekili Adaylarının ardından kısa bir konuşma yapan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, bu sürecin memlekete hizmet yarışı olduğunu belirterek ‘Allah utandırmasın’ temennisinde bulundu.

ADEM KAR VE OSMAN AYDIN SAFRANBOLU’DA SANAYİ ESNAFI İLE BULUŞTU

MHP Karabük Milletvekili Adayları bir gün sonra da Safranbolu ilçesinde bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

Milletvekili adayı Dr. Adem Kar, 50. Yaş gününü kutladığı 21 Eylül’de seçim startını vererek, beraberinde 2. Sıra milletvekili adayı Osman Aydın ve Safranbolu MHP İlçe Başkanı Muharrem Asker ile birlikte ilk olarak Safranbolu Sanayi Sitesi esnaflarının hafta başı dua programına katıldı.

Camii imamının yaptığı dua sonrasından esnaflarla tek tek tokalaşarak hayırlı işler dileyen Kar ve Aydın daha sonra esnaflarla sohbet etti.

MHP Milletvekili adayları Dr. Adem Kar ve Osman Aydın daha sonra Karıt Sanayi’ne geçerek burada da esnafları tek tek gezerek destek ve dua isteyerek, hayırlı işler dileğinde bulundular.

mhp-21092015Esnaf gezisi sonrası açıklamalarda bulunan Milletvekili adayı Dr. Adem Kar, seçim faaliyetleri kapsamında bugün sahaya indiklerini söyleyerek, “Safranbolu ve Karıt sanayi esnafını ziyaret ederek desteklerini ve memleketimizin hayırlı bir netice alabilmesi için sorunlarını dinliyoruz. Politika sürecinin başladığı gün benim de doğum günüm. Buda ayrı bir heyecan oldu. Herkese ulaşarak herkesin desteğini isteyeceğiz. Çünkü biz bu şehirde herkesin vekâletine talibiz” dedi.

MHP 2. Sıra milletvekili adayı Osman Aydın ise, “Karabük’ün bize doğum günü hediyesi 1 Kasım’da bizi meclise göndermekle olacak. Bugün seçim startını Safranbolu sanayi esnaflarımızı ziyaret ederek start verdik. Safranbolu’da esnaf sıkıntılı, bizler buna çözüm arayacağız” dedi.



 

Editör: Haber Merkezi