Karabük Belediyesi, ildeki tüm mezarlıklarda bakım, onarım ve temizlik çalışmalarına hız verdi.


 

30062016_mezarliklar_9Mezarlıkların istinat duvarı, yol, aydınlatma ve çevre düzenlemesini yapılarak daha temiz ve düzenli hale getiriliyor.

Vatandaşların Ramazan Bayramı öncesi ve bayram süresinde gerçekleştirecekleri mezarlık ziyaretlerini daha temiz ve düzenli bir ortamda yapabilmeleri adına mezarlıkların bakım ve temizliği yapılıyor.

Belediye Başkanı Rafet Vergili; “Her yıl olduğu gibi bu Ramazan Bayramının da şeker tadında bir bayram geçirmek için tüm önlemleri aldık. Vatandaşlarımız huzur içinde bir bayram geçirebilir. Bayram tatilinde zabıta, su ve itfaiye personelimiz hizmet verecek. Şimdiden  vatandaşlarımızın Ramazan  Bayramını kutlar, hayırlı bir bayram tatili geçirmelerini dilerim” ifadelerine yer verdi.

ARİFE GÜNÜ MEZARLIKLARA ÜCRETSİZ ULAŞIM
Karabük Belediyesi tarafından vatandaşlarımızın rahat ve kolay bir şekilde ulaşımlarını sağlamaları amacıyla arife günü mezarlıklarımıza ücretsiz ulaşım imkanı sağlanacağını ifade eden Vergili; “Vatandaşlarımızın birçok alanda en iyi şekilde hizmet alması amacıyla çalışmalarını sürdüren Karabük Belediyesi, arife günü,  04 Temmuz 2016 Pazartesi, saat 10:00 – 17:00 arasında Balık Pazarı duraklarından her saat başı 5000 Evler, Öğlebeli ve Karabük Mahallesi mezarlıklarına Belediye otobüsleri ring servisi yapacaklardır. Arife günü 5000 Evler Mezarlığı’nda öğle namazından sonra Kur’an-ı Kerim’in okunacaktır” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi