İYİ Parti Kurucu Genel İdare Kurul Üyesi (GİK), Kadın Politikalarından Bağlı Batı Karadeniz Koordinatörü ve Ovacık Belediye Eski Başkanı Mustafa Polat Dursun’un kızı Kübra Dursun, Karabük’ten Milletvekili Aday Adaylığını geçtiğimiz günlerde açıklamıştı.

28 Yaşında olan Kübra Dursun, Karabük’ün hak etmediği konumda olduğunu ve bu makus kaderini artık kırması gerektiğini belirten bir açıklamada bulundu.

Dursun “Karabük, hak ettiği hizmetleri alamamış. Çevre ve hava kirliliği problemi çözülememiş, işsizliği oldukça fazla olan bir il. Karabük’ün kaderi bu olmaması lazım.” Diyerek, Karabük Net Haber’e özel açıklamalarda bulundu.

Kübra Dursun, "Kuruluşundan beri İYİ Partinin çeşitli kademelerinde yer aldım. Genel İdare Kurulu üyesiyim hemde Kadın Politikalarına bağlı Batı Karadeniz sorumlusuyum. Memleketimde 6-7 ay önce çalışmalra başlamıştım görevlerim icabıyla burada çalışmalara başlarken insanların çok fazla sitemlerini duyduk bunlarada kayıtsız kalmak istemedim.

Aldığım terbiye gereği görev istenilmez verilir. Verilen bütün görevleri yerine getirmek için büyük gayret gösterdim en sonunda ben Genel Merkezimizden hayır dualarını alarak ben buradan milletvekili aday adayı oldum. Bunun en büyük sebeplerinden biri gencim, çalışkanım, dinamiğim ve Karabük'ün problemlerini çok yakından biliyorum. Ben buranın kızıyım genç kardeşlerimin en çokta kadınalrın burada sesi olacağım çünkü bende genç bir kadınım Karabüklülerden hiç bir farkım yok aynı problemleri bende yaşıyorum ekonomik problemler, işsizlik problemi genç kardeşlerim 50-60 TL'ye kahve içiyor. 50-60 TL'ye kahve içmek çok büyük bir problem.
Bu dönem bakıldığı zaman iktidar partisinin 21 tane milletveli var asla mahallelere, sokaklara ve köylere uğramıyorlar ben çok yakında takip ediyorum hepsini görüyoruzki hiç bir meclis çalışması yok o zaman ya vu vatandaş yalan söylüyor ki Karabüklüler yalan söylemez yada bu milletvekilleri çalışmıyor."
diye konuştu.

Editör: Ergün Başkaya