Uzun yıllar AK Parti Safranbolu İlçe Başkanlığı yapan ve sürpriz bir şekilde görevinden istifa ederek Karabük Milletvekili Aday Adayı olan Av. Mehmet Sarı, çalışmalarını kelimenin tam anlamıyla sessiz ve derinden sürdürüyor.

AK Parti’nin Karabük’te sürpriz aday adayı olarak gösterilen ve son günlerde aday listesinde olma ihtimali en güçlü isimler arasında konuşulan Av. Mehmet Sarı, adeta aday gibi çalışmalarına başladı.

Karabük il genelinde bulunan Sivil Toplum Kuruluşlarını, esnafları, fabrikaları ve iş yerlerini ziyaret eden AK Parti Karabük Milletvekili Aday Adayı Mehmet Sarı, üzerine çekilen dikkatleri arttırarak devam ediyor.

“2023 Seçimleri ülkemizin dönemeç noktasıdır ve Türkiye’nin güçlenerek, dünya ülkelerinde üst yerini alması için sürecin kesilmemesi gerekir.” Diyen Mehmet Sarı, seçim çalışmaları ile ilgili şu ifadelere yer verdi;

“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ülkemiz yeni yüzyıla daha güçlü girecek. Bizim aday olup, olmamamızdan daha önemlisi milletçe geleceğimizin aydınlık yolda devam etmesidir. 14 Mayıs akşamına kadar çalışmamı eksiksiz olarak sürdüreceğim.”

Editör: Ergün Başkaya