Karabük merkez ilçe ve köylerideki kış mevsimi süresince olumsuz hava şartlarıyla mücadelede alınacak tedbirlerin ve yapılması gerekenlerle ilgili konuların görüşüldüğü Kış Tedbirleri Toplantısı Vali Fuat Gürel Başkanlığında geniş bir katılımla yapıldı.

Toplantıda Vali Gürel ve katılımcılara İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı ve Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü tarafından kış mevsiminin rahat geçirilmesi için yapılacak çalışmalar ile güzergâhların durumu ve risk bölgeleri hakkında sunum yapıldı.

Toplantıda, yağmur, kar yağışı, tipi, buzlanma ve sis hallerinde trafik güvenliğinin sağlanmasına yönelik alınması gereken tedbirler ve karla mücadelede kurum ve kuruluşlar arasında koordinasyonun sağlanması konularında fikir alışverişinde bulunuldu.

Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya Vali Fuat Gürel, Vali Yardımcısı Osman Sak, İl Jandarma Komutanı Garip Gümüş, İl Emniyet Müdürü Kadir Yırtar, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, Karayolları 15. Bölge Müdürü Yüksel Oğuzhan, ilgili kurum müdürleri, STK Temsilcileri ile Emniyet ve Jandarma Personeli katıldı. 

Editör: Haber Merkezi