Karabük’te kesintisiz trafiğin sağlanması amacıyla yapımına başlanan Balıklarkayası Battı Çıktı Kavşağı çalışmalarının yüzde 70’i tamamlandı.

Karabük Belediyesi tarafından başlatılan ve bittiğinde vatandaşların trafik çilesini sona erdirecek olan Balıklarkayası mevkisinde başlanan Safranbolu-Kastamonu Battı Çıktı Kavşağı projesinde çalışmalar hızla devam ediyor. 

Yaklaşık 100 milyon lira harcanacak olan proje çerçevesinde yürütülen çalışmaların yüzde 70’i tamamlandı. Ana su hattındaki deplase çalışmalarının da kısa sürede bitirilmesiyle alt geçit için perde duvarları tamamlanmış olacak. 

Projenin başlangıç dönemlerinde Aralık ayında bitirilmesi düşünülürken projenin Kasım ayının sonuna doğru tamamlanması bekleniyor.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili de bölgeye gelerek incelemelerde bulundu ve yüklenici firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Öte yandan Başkan Vergili sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda;

"Balıklarkayası Kavşak projemizdeki çalışmalarımız gece-gündüz demeden 7/24 devam ediyor. Hedefimiz; çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayarak hemşerilerimizin yaşadığı geçici sıkıntı süresini en aza indirmek.

Her şey daha yaşanabilir bir Karabük için.

Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz."

ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi