Spor

KARABÜKSPOR'DA GAZİANTEP HESAPLARI

KARABÜKSPOR KULÜP BAŞKANI NEVZAT ŞAHİN "BU NOKTAYA GELMEMEMİZ LAZIMDI. HER ŞEY BİTMİŞ DEĞİL, SON 3 HAFTA ÇOK ÖNE

Abone Ol

KARABÜKSPOR KULÜP BAŞKANI NEVZAT ŞAHİN "BU NOKTAYA GELMEMEMİZ LAZIMDI. HER ŞEY BİTMİŞ DEĞİL, SON 3 HAFTA ÇOK ÖNEMLİ. BU POTANIN İÇİNDE KARABÜKSPOR DA VAR”


 

Kardemir D.Ç Karabükspor, hafta sonu sahasında oynayacağı Gaziantepspor maçının hazırlıklarını sürdürürken, antrenmanı kulüp başkanı ve yöneticilerde izledi.

Çamlık sahasından teknik direktör Mesut Bakkal yönetiminde yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanda kırmızı mavili takım 5’e 2 top kapma çalışmasının ardından yarım sahada çift kale maç yaptı.

İdmanı takip eden kulüp başkanı Nevzat Şahin, ligin sonuna yaklaştıklarını ve önemli maçlar oynadıklarını söyleyerek, “Her şey bitmiş değil. Bizim için önemli olan Gaziantep maçı. Gaziantep çok güçlü ve kuvvetli bir takım. Bizde gücümüzü biliyoruz, onun için bu son üç haftaya girildiğin de matematiksel olarak hiçbir şey bitmeden sıkıntılar devam ediyor. Maalesef ki bu potanın içerisinde Karabükspor da var. Tabii biz bu noktaya gelmemeliydik, her şeyden önce. Ama böyle oldu, bunun üzüntüsü içerisindeyiz. Gaziantep maçı stresi çok yüksek. Takımım bu maçta seyircisine ihtiyacı var. Biliyorsunuz büyük maçlarda seyirci tribünleri dolduruyor. Ama bizim için bu Antep maçı çok önemli. Seyirciyle birlikte inşallah Gaziantep maçını kazanarak yolumuza devam edeceğiz. Maalesef stresi üzerimizden bir türlü atamadık takım olarak da taraftar olarak da. Bu maçı alarak rahatlarız diye düşünüyorum. Allah yardımcımız olsun. Ben seyircimizin doksan dakika takımının yanında olmasını rica ediyorum. Bu günlerde bizim taraftarımıza, seyircimize ihtiyacımız var. Biz Gaziantep maçını kazanırsak diğer maçları da kazanırız diye düşünüyorum. Hedefimiz tabi ki öncelikle ligi garantileyip en iyi nokta da bitirebilmek" dedi.

Fikstür avantajlarının diğer takımlara gören kendilerinde olduğunun hatırlatılması üzerine Şahin, “Üç puanlık sistemde kolay maç yok, herkes herkesi yenebiliyor. O yüzden bu son üç hafta çok önemli. Bu hafta çok önemli, tabi ki rakiplerimizin alacağı puanlar da önemli. Hiçbir şey net değil. Burada bir tek maalesef Mersin küme düşmesi kesinleşen takım oldu ama diğer takımlar bana göre üç puanlık sistemde bu potanın içerisinde. Bizim dikkatli olmamız lazım. Futbolcularımız bunun bilincinde hareket ediyorlar. Bu gücümüz var geçmişte bunu ispatladık. Maalesef bazı şansızlıklar yaşadım ama inşallah bunu da telefi ederiz” diye konuştu.

Teknik direktör Mesut Bakkal'ın kadro dışı bıraktığı Shelton için de konuşan Şahin, “Shelton'un sözleşmesi zaten bitiyor. Gönül isterdi ki Shelton bu takımın içerisinde olsun ama herkesin bildiği gibi sakatlıkları oldu. Bize faydalı da oldu oynadığı maçlarda ama geriye dönüp baktığımızda maalesef Shelton'dan takım çok fazla faydalanamadı. O yüzden hocamız öyle bir karar aldı ve biz de hocamızın kararına saygılı davrandık" dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman’ın yerli transfer konusunda yönetime verdiği isimler Karabükspor’un tecrübeli oyuncusu Ahmet İlhan’ın da adının olduğunun sorulması üzerine Başkan Şahin, kendilerine resmi yada gayri resmi hiçbir teklifin gelmediğini belirterek şunları söyledi;

“Maalesef basında menajerler bunları gündeme getiriyorlar. Ahmet İlhan bizim oyuncumuz. Ahmet İlhan'ın kişiliğinden, futbolundan her şeyinden çok memnunuz ve çok sevdiğimiz değerli oyuncumuz. Önce bizim hedefimiz transferden önce ligde kalmak, tek düşüncemiz bu. Ondan sonra diğer şeylere bakacağız. Bu ligde varsanız bazı şeyleri gündeme getirip uygulayabiliyorsunuz. Bu ligde varsanız para var. Onun için önce matematiksel olarak ligi garantilememiz lazım. Ondan sonra transfer çalışmalarına bakacağız. Şuan tek düşüncemiz Pazar günü oynayacağımız Gaziantep maçı ve bu maçı kazanıp rahatlamak.”

 
{ "vars": { "account": "G-SNL3QYLSS2" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }