Karabük cemiyetinin tanınmış isimlerinden Safranbolu Turizm Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Taşkın Deniz, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Akademik Danışmanı olarak çalışmalarına başladı.

Deniz konuya ilişkin şu açıklamalarda bulundu;

”Öncelikle, kuruluşundan bugüne dek geçen sürede Karabük’ümüze hizmette bulunmuş tüm Karabük Ticaret ve Sanayi Odası yöneticilerine, üyelerine ve personellerine teşekkür ederim. 2022 yılı Ekim ayında göreve başlayan Sayın Fatih Çapraz başkanlığındaki yönetim kurulu üyelerimizi temsilen Fatih Bey, akademik danışmanlık konusuna ilişkin düşüncelerini paylaştı. Bugüne dek Cumhuriyet Kenti Karabük’ümüze hizmet konusunda üzerimize ne düşüyorsa yaptığım gibi bu konuda da ne düşüyorsa yapacağımı dile getirerek, mutluluk ve onurla düşüncemi ifade ettim. Kısa sürede yönetim kurulu üyelerimiz ile çalışmalara başladık, toplantılarımız ve istişarelerimiz sonucunda stratejik planımızı şekillendirdik.

Yüce Allah’ın izni ve tüm oda üyelerimizin azim ve kararlığı ile stratejik planımız kapsamında faaliyetlerimizi gerçekleştirerek hedeflerimize ve amaçlarımıza ulaşmak için 4 yıl boyunca durmadan çalışacağız. Kentimizin en önemli temsilcilerinin başında yer alan Karabük Ticaret ve Sanayi Odamızın gerek şehrimiz gerekse de hemşerilerimiz ile etkileşimini daha da artırarak Karabük’ümüzün ticaretine, sanayisine, turizmine, sosyo-kültürel yaşantısına yön verecek başarılı işlere öncülük edeceğine ve gerçekleştireceğine hep birlikte şahit olacağız. Yeter ki kentimiz kazansın ve her paydaş bu konuda odamıza desteğini sürdürmeye devam etsin.”