Son zamanlarda spor camiasının dikkatlerini başarıları ile üzerine çeken Karabük İdman Yurdu Kulüp Başkanı Adem Aydım, Genel Sekreter Recep Aydım, Sportif Direktör Şafak Bayram ve Yönetim kurulu Üyesi Şenol Şahin, Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Mehmet Ali Şahin’i TBMM’deki makamında ziyaret etti.

Şahin’e Karabük İdman Yurdu’nun formasını ve atkısını hediye eden Kulüp Başkanı Adem Aydım, kulüp ve takım ile ilgili teknik bilgiler verdi.

Karabük’ün takımı olmak için yola çıktıklarını ve bu sene BAL liginde şampiyon olmayı hedeflediklerini belirten Adem Aydım, Şahin’e desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Karabük’ün siyaset büyüğü, devlet adamı, TBMM 24. Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurul Üyesi Mehmet Ali Şahin ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Şahin, “Kardemir Karabükspor'un düştüğü bu durum tüm Karabüklüler gibi beni de üzmektedir. Karabükspor, BAL Ligine kadar düştü, daha doğrusu yukarıdan aşağıya doğru iniyor. Karabük İdman Yurdu ise aşağıdan yukarıya doğru çıkıyor, arada böyle bir önemli fark var.

Karabükspor Süper Ligden düşe düşe en aşağıya kadar indi, korkarım bu gidişle BAL Liginden de aşağıya düşebilir. Dolayısıyla futbol adına Karabük'ün ve Karabüklü sporseverlerin şu anda beklentisi Karabük'ü temsil edecek profesyonel liglerde bir takımın olması. Karabük İdman Yurdu'nun böyle bir hedefle yola çıktığını görüyorum. Biraz önce Başkan Adem Bey ve arkadaşlarından aldığım bilgilere göre 5. Gurupta şampiyon olup, 3. Lige çıkma hedefleri var. Eğer bu gerçekleşirse, şu anda Karabük İdman Yurdu'na mesafeli duran, fazla umut beslemeyen kişiler Karabük İdman Yurdu'na yaklaşacaklar, destek vermeye başlayacaklar. O nedenle başlangıçta zorluklar olabilir ama bu sene BAL Ligine de şampiyon olup, 3. Lige çıkmaları birçok şeyi tersine çevirecektir. Ben kendilerinde bu heyecanı, azmi gördüm, kararlılığı gördüm. Kendilerine başarılar diliyorum.” Dedi.

Karabük İdman Yurdu Futbol Kulübü Başkanı Adem Aydım ise, Mehmet Ali Şahin’i ziyaretlerinden dolayı duydukları heyecanı dile getirerek, “Kendisine bizi davet ettiği için çok çok teşekkür ederiz. Sayın Başkanım aynı zamanda bizim kulübümüzün onursal başkanıdır. Bizlerin bu zamana kadar ki en büyük destekçilerindendir. Bundan sonraki süreçte bizlerin yanında olduğunu bildirdi. Biz de gücümüzün yettiği kadar, elimizden geldiği kadar takımımızı en hızlı şeklide 3. Lige çıkartmaya çalışacağız inşallah.” Diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi