Güncel

KARABÜK GENÇLİĞİ AB'YE HAZIRLANIYOR

Karabük’te “Karabük Gençliği AB’ye Hazırlanıyor” projesine destek veren kurum ve kuruluşlara düzenlenen törenle plaket takdim edildi.

Abone Ol
Karabük’te “Karabük Gençliği AB’ye Hazırlanıyor” projesine destek veren kurum ve kuruluşlara düzenlenen törenle plaket takdim edildi.

Karabük Cumhuriyet Lisesi spor salonunda düzenlenen törene Karabük Vali Yardımcısı Erkan Çapar, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Durmuş Ali Daldallı, Kardemir D.Ç Karabükspor Kulüp Başkanı Nevzat Şahin ile projeye destek veren kurum temsilcileri katıldı.

Törende bir konuşma yapan Karabük AB Tanıtım Gençlik Grubu Başkanı Muhammet Demir, Karabük Gençliği AB'ye Hazırlanıyor/Karabük youth is preparing themselves to EU” proje kapsamında, lise öğrencilerine yönelik Karabük’te uygulanan 8 Eylem 1.2 Gençlik projelerinin liselerde anlatıldığını, gönüllü öğrencilere yönelik Gençlik Girişimi Projeleri yazılım eğitimi verildiğini ve proje yazmayı düşünen öğrencilerle irtibat halinde olduklarını söyledi.

Demir, ayrıca 01/09/2012 tarihinde başlayan projenin 31/01/2013 tarihinde sona ereceğini bu çerçevede kendilerine destek veren kurum ve kuruluşlara teşekkür etti. Tören’de proje’ye destek veren kurumlar ile projenin tanıtımı ve medya ayağında destek veren İhlas Haber Ajansı adına plaketi Karabük temsilcisi Yasin Erdem aldı. Plaketler Vali Yardımcısı Erkan Çapar tarafından verildi. Törende ayrıca Karabük Valiliği AB Koordinasyon Merkezi yetkilileri tarafından proje çalışmaları, AB süreci ve hibe programları hakkında detaylı bilgiler verildi.

 
{ "vars": { "account": "G-SNL3QYLSS2" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }