Eğitimdeki kalitesinin sonucuyla yaşanması kaçınılmaz hale gelen sınav başarılarıyla dikkatleri üzerine çeken Karabük Bahçeşehir Koleji, 100.Yıl Kültür Merkezi'nde düzenlediği muhteşem gece ile başarılarını yine taçlandırmayı başardı.

Okulundaki tüm birimlerin günler süren çalışmalarının ardından düzenledikleri, 90'lı yılları yad edip yaşatan ve o günlerdeki yaşam tarzının sergilendiği konsept ile izleyicilerden büyük beğeni topladı.

karabuk-bahcesehir-koleji-nden-muhtesem-gece-1

Yılın son günlerinde düzenlen muhteşem geceyle ilgili Karabük Bahçeşehir Kolej'inden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

"Günlerdir okulumuzun tüm birimlerinde birçok görevli öğrenci ve öğretmenlerimizle çalışmalarımızı sürdürdük. Fakat asıl başarı hepimizin! 
Müdürlerden velilere, personele kadar. 
Neden mi? 
Çünkü herkes çalışmalara büyük anlayış göstererek ve görevli öğretmenlerimize destek vererek ön plandaki arkadaşların emeklerini sergilemesi fırsatını sundu. 
'Tercihin Geleceğin Olsun' sloganıyla çıktığımız eğitim hizmeti yolunda gösterdiğimiz başarılarımızı biraz da eğlenerek taçlandırmak istedik.
Başardık da...
Mutluyuz, gururluyuz. 
Teşekkür ederiz."

Yapılan açıklamada, gecenin ve yılın sonunu güzelleştirme anlamında sabırla sarfedilen çalışmalar hakkında da bilgiler veren Bahçeşehir Koleji, dekorları tamamlama ve programı mükemmel kılma adına hazırlıklar yapıldığını ve sağlanan bu başarıda rejide görevli öğretmenlerin üst düzey performansının etkili olduğu belirtildi. 

karabuk-bahcesehir-koleji-nden-muhtesem-gece-2

Gecede Velilerin 90'lar konseptine sadık kalarak nostaljik kombinleriyle göz kamaştırması dikkatlerden kaçmadı. Velilerin birbirinden güzel 90'lar şarkıları söylemesi ve o şarkılara can veren hareketleri misafirler tarafından coşkuyla karşılandı.

Karabük Bahçeşehir Koleji'nin düzenlediği o muhteşem gecede, Ortaokul öğrencilerinin sunduğu ve tembel bir öğrencinin yaşadığı çaresizliğinin trajikomik olarak sergilendiği "6 Adımda Karne Günü" oyunu, 9. sınıf öğrencilerinin hareketli dans gösterisi ve İlkokul öğrencilerinden oluşan orkestra büyük beğeni topladı.

karabuk-bahcesehir-koleji-nden-muhtesem-gece-10

Öte yandan lise öğrencilerinin "Fakirlik Övücüleri" adlı kısa oyununda işlenen temada, insanların gündelik telaşlarının, kendilerine göre normal yaşantılarının bazıları için çok farklı, çok eğlenceli ya da bol malzemeli görünebildiğini, modern insanın, doğal-saf olana yüzeysel ilgisinin sosyal medya ve internet kültürünün de etkisiyle son yıllarda oldukça arttığını, geleneksel Türk ailesi ve yaşam tarzının sömürülmeye açık bir malzeme haline geldiğinin işlenmesi izleyiciler tarafından ilgiyle karşılandı.

Karabük Bahçeşehir Koleji'nin düzenlediği muhteşem gece, öğretmenlerin şarkılarıyla coşan velilerin yüzlerindeki mutluluk ve gülümsemeyle çocuklarını ne kadar doğru ve başarılı okulda eğitim gördüklerinin verdiği huzurla son buldu.

karabuk-bahcesehir-koleji-nden-muhtesem-gece-4

karabuk-bahcesehir-koleji-nden-muhtesem-gece-3

karabuk-bahcesehir-koleji-nden-muhtesem-gece-5

karabuk-bahcesehir-koleji-nden-muhtesem-gece-6

karabuk-bahcesehir-koleji-nden-muhtesem-gece-7

karabuk-bahcesehir-koleji-nden-muhtesem-gece-8

karabuk-bahcesehir-koleji-nden-muhtesem-gece-9

karabuk-bahcesehir-koleji-nden-muhtesem-gece-11